Skønt sommerhus med sauna og spa i Bolilmark på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 87, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81051
6 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af naturskønne Bolilmark på Rømø, ligger dette hyggelige sommerhus på Ringvejen 87. Her kan op til 6 feriegæster og 1 hund nyde en afslappende ferie i dejlige omgivelser med skov og klithede. Sommerhuset byder på både sauna og spabad, hvori I kan afslutte en begivenhedsrig feriedag med ro og velvære. Feriehuset er hyggeligt og charmerende indrettet, og her vil I hurtigt føle jer hjemme.

Hyggeligt opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets hjerterum er den hyggelige opholdsstue, som ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads. Her kan hele familien samles til gode feriestunder – også når der skal laves mad. Brændeovnen i feriehuset sætter prikken over i’et til feriestemningen med dens varme og knitrende brænde.

Når vejret ikke står på høj solskin, findes der masser af undeholdningsmuligheder – sommerhuset byder på tre tv, to dvd-er, Chromecast og adgang til Netflix.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 rummelige soveværelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Her kan I samle energi til morgendagens ferieaktiviteter efter en god og spændende dag i naturen.

Afslapning og velvære med spabad og sauna

Der er ingen grund til bekymringer om kø til toilettet fra morgenstunden, da feriehuset både har badeværelse og gæstetoilet.

Et af feriehusets highlights finder I på badeværelset. Her er der både sauna og spabad, som er et hit blandt både store som små. Efter en begivenhedsrig feriedag findes der intet bedre end velvære og afslapning i det boblende spabad efterfulgt af en tur i den varme sauna.

Der er også tænkt på de små, idet der findes to barnesenge, to højstole samt et mobilt puslebord. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I har mulighed for at vaske lidt håndklæder i løbet af ferien.

Fantastisk udsigt til stort lyngområde

Fra sommerhusets åbne og delvist overdækkede terrasse har I en skøn udsigt til det omkringliggende, naturskønne område, som er præget af et smukt lynglandskab, der som regel blomstrer i august og starten af september.

De smukke, lilla lyngblomster kan nydes fra terrassen med et glas vin og en saftig bøf fra grillen, mens børnene leger på den 2500 m2 store naturgrund. Til familiens yngste er der både gynge og sandkasse.

Dejlig ferie i det populære Bolilmark

Bolilmark er beliggende midt på Rømø og er præget af naturskønne områder med skov- og hedearealer. Ikke langt fra sommerhuset ligger der en vandre-/cykelsti, der fører jer til Lakolk strand, som er Rømøs mest besøgte strand. Her kan I nyde en varm sommerdag, hvor børnene flyver med drager og bygger store sandslotte.

Til dagsture kan det i høj grad anbefales at besøge Danmarks ældste by Ribe eller tage Sildfærgen til den tyske ø Sild. Her er der rig mulighed for både shopping, naturoplevelser og lækre måltider.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 81051

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr stil- und liebevoll eingerichtet, ohne überladen zu wirken -kleine Einrichtungsdetais wie die Leselampen am Sofa oder Lichterketten und Kerzenhalter im Flur lassen schnell eine schöne Wohlfühlatmosphäre entstehen und es ist (positiv) erkennbar, dass die Eigentümer das Haus gern selbst bewohnen.
Besonders überraschend und angenehm aufgefallen war die umfassende und hochwertige Ausstattung: Von der Kücheneinrichtung über Spiele und Kinderspielzeug für draußen (Schaukel/Sandkiste, Fuß-/Federball etc. -sogar Wikingerschach war vorhanden), Grill (2x) bis zu den zahlreichen Sitzmöglichkeiten (inkl. Sitzkissen und Auflagen). Highlight dabei: die Außenbeleuchtung des Hauses mit unzähligen Lampen und LED-Solar-Spots, die auf dem ganzen Grundstück verteilt sind und Abendstunden dort zu einem besonderen Erlebnis machen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et utrolig hyggeligt og velindrettet sommerhus, hvor opholdsafdelingen er adskilt fra soveafdelingen. Det fungerer super godt og skaber rum for alle

DK
D.
sagde , Danmark

Valget af netop dette feriehus er helt ideelt til flere familier, hvor hvert par har sit soverum med dobbeltseng og så ovenikøbet 2 badeværelser.Huset er meget velindrettet og der er tænkt på hver en detalje – der er lyst, venligt, luftigt og rummeligt. Inventaret og møblementet er moderne, samt er der i den grad skabt "hygge" med pynteting og maritimt tema.

Alt var mere som perfekt



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...