Moderniseret feriehus i naturskønne omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåbærvej 21, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81057
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus ligger på en stor og ugenert naturgrund i Bolilmark på Rømø. Her er der mulighed for en afslappende familieferie i et lyst og hyggeligt feriehus med store terrasser og fodboldmål på grunden. Det moderniserede feriehus er allergivenligt og byder plads til 6 personer.

Hyggelig opholdsrum med energibesparende varmepumpe

Feriehusets store, nedsænkede opholdsstue med loft til kip ligger i åben forbindelse med spisestuen og køkkenet. Væggene er beklædte med lyst træ og gulvene med trælaminat og klinker, så der er tale om et allergivenligt hus. 

Stuen med gulvvarme er pæn møbleret og indbyder til mange hyggelige timer for hele familien, om det skal være en tv-aften i den behagelige sofa eller en omgang kortspil ved spisebordet.

Det åbne køkken er udstyret med lille opvaskemaskine og microovn. 

Der er tre lyse soveværelser, to med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. 

Dejlige terrasser på en stor naturgrund

Udelivet kan nydes på de dejlige, store træterrasser, som er delvis overdækket. Her kan man nyde roen i de naturskønne og fredfulde omgivelser. Mens de voksne kan nyde et glas vin og en bøf fra gasgrillen i de behagelige havemøbler, kan børnene boltre sig på den ugenerede naturgrund med fodboldmål. Efter en lang dag på Rømøs fantastiske strand, kan man slappe af på den dejlige grund medr lægivende træer. 

Der findes desuden ladestik til el-biler.

Lyngområder, vandrestier og stor sandstrand

I Bolilmark findes der dejlige vandre- og cykelstier gennem et lyngbeklædt område, som i august måned ligner en stor, lilla pude. Den ene sti fører ned til Lakolk, hvor der er butikker og restauranter, inden man kommer på den store, hvide sandstrand. Børnene elsker at bygge sandslotte her, mens de voksne samler rav eller muslinger. Hvert år i september afholdes den store Dragefestival på stranden, med deltagere fra hele Europa. I august måned er der Rømø Motorfest, hvor veteranbiler fra hele verdenen samles til et fantastisk træf på stranden. 

Vadehavet på Rømø er kendt for sit rige natur- og fulgleliv. De seneste år er Rømø blevet kendt for østers-arrangemengter, hvor man enten med naturvejleder kan plukke østers eller deltage i Østersfestival.

Skal man på udflugt, kan man tage den 10 km lange dæmning til fastlandet for at besøge de gamle købsstader Ribe eller Tønder. 

Ellers kan man hurtigt komme til den tyske nabo-ø Sild, færgen sejler hver time fra Havneby på Rømø.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 81057

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ganz wunderbar geeignet für einen Familienurlaub. Die Lage ist herrlich in einem Kieferwäldchen in einer lieblichen Heidelandschaft. Es ist ausgestattet mit hochwertigen Gartenmöbeln. Auch die Inneneinrichtung ist ansprechend. Das Wohnzimmer ist gemütlich eingerichtet in einer split level Bauweise. Das Esszimmer ist ebenfalls mit ansprechenden Möbeln ausgestattet. Dort kann man natürlich alle Mahlzeiten einnehmen, aber auch prima miteinander spielen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Es hat an nichts gefehlt.
Schönes großes Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sowohl von der Aufteilung als auch von der Ausstattung her sehr ansprechend. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Es war durch Esmark bereits sehr gut geheizt worden + die Wärme war dann auch gut steuerbar. Das ist im Winter nicht ganz unwichtig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2018 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...