Dejligt sommerhus med stor terrasse ved skøn natur

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 33, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81062
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter den perfekte base til jeres ferie med venner eller familien? Så er dette skønne feriehus på Ringvejen 33 på Rømø lige noget for jer. Her er der plads til 8 personer og en hund, og den fantastiske beliggenhed giver jer en storslået udsigt udover hede landskabet. I indretningen er der tænkt på store som små, og alle dagligdagens fornødenheder er her til stede.

Skøn træterrasse med udsigt og aktiviteter for de små

Feriehusets terrasse er delvist overdækket og afskærmet og indrettet med gode havemøbler, så I kan nyde de varme sommerdage på terrassen. Her kan I læne jer tilbage med en god bog i en solvogn og nyde ferien i fulde drag. På terrassen forefindes også udebruser, så I kan friskes op efter en god omgang solbadning.

Fra terrassen har I en storslået udsigt udover hede landskabet, der i sensommeren forvandles fra frodigt grønt til et sandt farvemekka, når lyngen blomstrer i lilla og purpurrøde nuancer. Uanset årstiden kan I være heldige at opleve dyrelivet helt tæt på, når hjorte, ræve og harer boltrer sig på græsområdet bag sommerhuset.

Til familiens mindste er der et legetårn med gynge. Tænd op i grillen og nyd duften af grillmad, mens børnene leger, og de voksne planlægger næste dags aktiviteter.

Stilfuld indretning med plads til samvær

Det 113m2 store sommerhus på Ringvejen 33 på Rømø, er indrettet med samvær in mente. Det store opholdsrum er centrum i feriehuset, og der er her plads til hyggelige stunder for hele familien. Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og mikroovn ligger i åben forbindelse med spisepladsen og den velindrettede stue. Her kan I tænde op i brændeovnen og nyde flammernes skyggedans hen over væggene, imens en god film ruller hen over skærmen på TV’et.

Sommerhuset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning samt godt indeklima. Deslige er sommerhuset udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så tøjvasken hurtigt er klaret.

Fra opholdsrummet kommer I ud i en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til sommerhusets 3 soverum, hvoraf 2 er indrettet med hver 180x200cm dobbeltseng og et med 2 stk. 90x200cm enkeltsenge. I opholdsstuen forefindes også alkove med 2 sovepladser.

Udover et gæstetoilet med WC og gulvvarme, er der et stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og spabad samt sauna. Her kan I altså læne jer tilbage i spaen og nyde det varme vand og tage en tur i saunaen efterfølgende og rigtigt få løsnet op i musklerne.

Rømø – en sand perle i Vadehavet

De brede sandstrande, der er farbare i bil, er klart et besøg værd uanset årstiden. Tag en tur i bølgen blå en varm sommerdag, søg efter rav efter en efterårsstorm, eller sæt en drage op, og se den glide gennem luften. Mulighederne er mange.

Tag et smut til Lakolk og gå en tur forbi de mange butikker og cafeer langs promenaden, eller hvad med en tur til Havneby Shopping. Uanset hvad I er til, så er der rigeligt at lave på Rømø. Rigtig god ferie!

Det siger vores gæster om sommerhuset 81062

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes offenes Haus mit Terrassen zu allen Seiten mit traumhaften Blick über die Heidelandschaft, man findet immer eine windstille und sonnige (!) Ecke. Die Rsaenfläche hat uns schon so manch schönen Kubb-Abend beschert…

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles bestens, wir haben keine Beschwerden und würden wieder in das Haus kommen. Die Holzterasse könnte mal wieder ein wenig Pflege bekommen. Toller Ausblick in die schöne Landschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön geschnitten, sauber, tolle Aussicht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 2.500
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (97 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...