Indbydende feriehus med spa og vildmarksbad

3.5
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 101, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81088
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Den fantastiske beliggenhed på Ringvejen 101 på Rømø er et ægte højdepunkt ved dette komfortable hus. Omgivet af skov og hedeområder, der giver afskærmning mod nabohusene, kan I virkelig nyde en dejlig ferie.

Lyst feriehus med hyggelig indretning

Der er plads til 8 personer på i alt 110m2 boligareal. Med 3 soveværelser, hver med dobbeltseng på 160×200 cm og det tredje derudover med en etageseng på 80×200 cm, er der tænkt på alle. I kan slappe af og fordele jer på de to badeværelser, hvor det ene har en indendørs whirlpool. Der er også vildmarksbad til 6 personer på terrassen samt en sauna i annekset. Her kan I finde ro og nyde nogle festlige, afslappende og stressfrie feriedage.

Det rummelige opholds- og spisestue ligger i åben forbindelse med det veludstyrede og velholdte køkken. Fra opholdsstuen har I en utroligt smuk panoramaudsigt ud i naturen og til terrassen. En brændeovn samt en varmepumpe gør huset hyggeligt i de kølige årstider. 

Kvalitetstid på terrassen med havduft og fuglekvidder

Den store træterrasse snor sig helt rundt om sommerhuset og giver rig mulighed for afslapning og føle sig godt tilpas udendørs. Der er to gynger i haven, behagelige solsenge på den delvist overdækkede terrasse, flere siddepladser, og selvfølgelig er der også en grill.

Højdepunktet er selvfølgelig det store vildmarksbad på terrrassen, hvor op til 6 personer kan nyde roen ud udsigten, mens der tankes ny energi efter en oplevelsesrig feriedag. 

Om aftenen kan I hygge jer foran pejsen, og i løbet af dagen giver de store, lyse vinduer en vidunderlig udsigt ud i den idylliske natur.

Bolilmark er et roligt og familievenligst område, som indbyder til skønne trave- eller cykelture, der er et fint stisystem. Den ene sti fører hele vejen ned til Lakolk og Nordeuropas bredeste sandstrand. 

Oplevelser på Rømø for hele familien

Den berømte sandstrand Lakolk ligger kun 3 km væk og indbyder til uforglemmelige timer. Omgivet af klitter, flyvende drager og uendelige vidder kan I slappe af og samle enestående ferieminder.

Den fantastisk smukke ø har meget at byde på. Der er utallige aktiviteter for store og små, såsom windsurfing, golf, at finde rav, ridning på stranden, cykelture, dagstur til Sylt og meget mere. Også kun 3 km væk er der en lille indkøbsgade med muligheder for spisning eller bare lige tage en soft-ice med ned til stranden. 

2 hunde er også tilladt i dette dejlige sommerhus, og der er mange indhegnede hundeskove, der gør ferien med hund meget behagelig.

Det siger vores gæster om sommerhuset 81088

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat in vollem Umfang unseren Erwartungen entsprochen.
Besonders voteilhaft fanden wir die Zugehörigkeit der Badezimmer zu den Schlafräumen, so dass auch niemand den anderen gestört hat.
Das Haus hatte alles, was wir uns wünschen konnten umd das Grundstück mit der Einzäunung war bombastisch!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, gemütlich eingerichtetes Haus mit traumhaften Garten inkl. "Mini-Teich".
Ruhige Umgebung, etwas abseits, aber auf Rømø sind die Wege ja nie weit.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1976

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, garage, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...