Hyggeligt feriehus med spa og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Ringvejen 122, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81090
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til en hyggelig ferie på Ringvejen 122 i Bolilmark på Rømø. Dette træhus er det perfekte sted for en hyggelig og afslappende familieferie. Beliggende i det smukke Bolilmark-område, er huset det ideelle tilflugtssted, hvor I kan finde ro og nyde naturen.

Ferie med afslapning i spa, sauna og vildmarksbad

Feriehuset byder plads til 8 personer og op til 2 hunde.

Det lyse køkken med opvaskemaskine ligger i åben forbindelse med spisestuen og opholdsrummet. Her kan hele familien samles og enten spille spil ved spisebordet eller hygge foran brændeovnen, mens nogle andre laver mad i køkkenet.

En brændeovn og en varmepumpe sørger for et behageligt indeklima, især i de kølige årstider. Fra den hyggelig indrettede opholdsstue er der adgang til en skøn terrasse.

Der findes 3 soveværelser med dobbeltsenge, i et af dem er der derudover en etageseng.  Til de mindste gæster er der en barneseng og en højstol.

Det rummelige badeværelse er udstyret med brusekabine, spabad og sauna, hvor I kan tanke ny energi efter en aktiv feriedag.

Skøn beliggenhed med stor terrasse

Træhuset ligger perfekt i Bolilmarks skønne og rolige natur. Terrassen er delvis overdækket og læhegne sørger for, at Vesterhavets vind ikke bliver ubehaglig. Terrassen er udstyret med hyggelige havemøbler og grill, så I kan nyde en lækker aftensmad udenfor. En del af terrassen er endda overdækket.  På grunden findes der en stor vildmarksbad, hvor I kan slappe af og nyde naturen samtidig med. De yngre gæster kan boltre sig på trampolinen, og der findes også gynge og sandkasse. 

Bolilmark – et naturskønt og familievenligt område

Uanset om du er en ivrig vandringsentusiast, en passioneret cyklist eller blot søger efter et sted at koble af og forbinde med naturen, vil Bolilmark vandre- og cykelstier invitere dig ud. Glem alt om byens travlhed og tag dig tid til at udforske vores naturperler, hvor roen og skønheden i omgivelserne vil fylde dit sind med fred. Fra Bolilmark er der en sti ned til Lakolk, hvor I finder vores store, hvide sandstrand. På vej ned til stranden kommer I forbi Lakolk Butikscenter – her kan I nyde en soft-ice eller lidt grillmad. Stranden frister med leg eller afslapning i naturen. Her kan I finde rav, lade jeres drager flyve eller bygge sandslotte.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 81090

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alle unsere Erwartungen vollständig erfüllt! Mit vielen liebevollen kleinen Details wird einem der Aufenthalt zu einem Wohlfühlurlaub gemacht: angefangen bei dem netten Blumengruß vor der Haustür, den vielen geschmackvollen kleinen Dekoelementen nach echten nordischen Stil. Auch wenn das Haus schon älter ist, braucht es sich auf keinen Fall vor den Neubauten verstecken. Hier wurde mit viel Herzblut eine echte Wohlfühloase geschaffen. Man kann ich der Sauna relaxen, im Hottube im Garten ein Bad nehmen oder den Whirlpool drinnen genießen. Und danach vor dem Kamin im großzügigen Wohnzimmer oder auf der schönen überdachten Terrasse entspannen. Wir würden jederzeit wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die helle, moderne und freundliche Einrichtung lässt einen innerhalb von Minuten wie Zuhause fühlen. Das i Tüppfelchen ist die Sauna und die Badetonne sowie der Kamin. Auch das sehr gepflegte Grundstück sorgt für Harmonie



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2002 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...