Hyggeligt træhus i idylliske omgivelser

3
icon
icon
icon

Blåbærvej 18, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81092
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette hyggelige træhus er beliggende på Blåbærvej 18, i Bolilmark på Rømø. Sommerhuset er ideelt til fire personer og byder også velkommen til to hunde. Huset har en ugeneret beliggenhed og er perfekt til at nyde freden og roen.

Pæn indretning og tid til hygge foran brændeovnen

I huset finder du et køkken, der er fuldt udstyret med blandt andet opvaskemaskine. Det ligger i åben forbindelse med både spisestuen og opholdsstuen, hvor du kan finde en hyggelig brændeovn og et tv. Det er det ideelle sted at slappe af og hygge sig efter en dag fuld af oplevelser.

Der findes to soveværelser, det ene med en komfortabel dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge.

Alle opholdsrum er indrettet med træbeklædte vægge, der skaber en hyggelig og autentisk atmosfære. Det perfekte sted til den lille familie, som vil nyde et ophold med fred og ro, i et charmerende træhus med pæn indretning.

Skøn terrasse og gynge og sandkasse på grunden

Udenfor finder du en stor og ugeneret grund, hvor du kan nyde solen på terrassen. Der er også en grill og havemøbler til rådighed, så du kan tilberede lækre måltider og spise udendørs. Terrassen er stor med hyggelige lækroge, her kan du nyde mange timer i det frie.  Hvis du har børn med, er der endda en sandkasse og en gynge på grunden, der vil holde dem underholdt i timevis.

Dette hyggelige træhus i Bolilmark på Rømø er det perfekte sted at opleve en afslappende ferie tæt på naturen. Uanset om du ønsker at udforske øens smukke strande eller bare slappe af i det rolige sommerhus, vil du helt sikkert føle dig hjemme her.

Rømø – strand, skov, leg og aktiviteter

Rømø er virkelig et paradis for naturelskere og eventyrlystne sjæle. Lakolk Strand ligger ca. 2,5 km fra huset og rummer mange skatte, de smukke sandslotte, farverige drager eller ravfund efter en blæsende dag. Men Rømø består også af frodig lyng og skove, og med de spændende cykel- og vandrestier er der altid noget nyt at opdage. Og hvis du længes efter aktiviteter og eventyr, så venter Sønderstrand med sine spændende muligheder på at blive udforsket. Rømø er et sted, hvor naturen og eventyret går hånd i hånd og skaber uforglemmelige oplevelser for alle besøgende.

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2001 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...