Feriehus med skøn terrasse i rolige omgivelser

3
icon
icon
icon

Blåbærvej 3, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81158
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I læ for vinden bag træerne ligger dette dejlige sommerhus, Blåbærvej 3. Et lyst indrettet feriehus til seks personer med en rolig placering nær Bolilmark på Rømø. Udenfor er den fineste terrasse, hvor I kan nyde den danske sommer på den delvist overdækkede terrasse.

Fantastisk uderum godt afskærmet bag træerne

Når I har parkeret bilen, bliver I mødt af den dejlige træterrasse, som omgiver størstedelen af feriehuset. Området er dejlig roligt, og de mange træer afskærmer grunden for både vind og de nærmeste naboer – også et ideelt område til familieferie med børn.

På den store terrasse finder I mange hyggelige kroge, så I kan nyde flest mulige solskinstimer. Fortrækker man at sidde i skyggen, er her også mulighed for dette, da terrassen er delvist overdækket. Her kan I nyde en lækker frokost og til aften et skønt måltid tilberedt på grillen – det er ægte feriehygge! På terrassen findes også et hyggeligt lille loungeområde, hvor I efter maden kan fortsætte den gode stemning. Sæt jer godt til rette og nyd et godt glas vin, mens solen går ned.

Det sker af og til at rådyr passager haven – måske er I også så heldige at se dem helt tæt på.

Lyst og hyggeligt med knitrende brændeovn

De hyggelige fornemmelser fortsætter indeni ”Blåbærhuset.” Den lyse indretning gør det til et rart sted at være, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Samlingspunktet er det åbne køkkenområde i forbindelse spiseplads og opholdsstue. Her kan I spille brætspil eller sætte streame yndlingsfilmen vha. et Chromecast. Fuldend stemningen ved at tænde op i den knitrende brændeovn.

Udenfor gemmer sig et lille anneks, hvor I blandt andet finder saunaen samt et lille deponitelt rum med vaskemaskine og tørretumbler. Feriehuset har tre fine værelser samt et badeværelse med gulvvarme.

Oplevelser på Rømø

På Rømø er der mange spændende oplever for alle, der elsker naturen på den danske vestkyst. Den bedste måde at udforske øen på er på cykel. Der er veludbyggede cykelstier, så I kan lære hele øen at kende i løbet af jeres ferie.

Et højdepunkt er naturligvis den brede sandstrand ved Lakolk, hvor den årlige dragefestival finder sted. Her kan I bade, samle skaller og bygge sandslotte – Eller bare slappe af. På Rømø er det desuden også muligt at køre i bil langs strandens vandkant.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...