Hyggeligt feriehus på Rømø med gratis brænde

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 4, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81163
8 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På den jyske hede mellem lyng, marehalm og fyrretræer ligger dette fine sommerhus godt afskærmet. Sommerhuset på Granvej 4 er komfortabelt indrettet til en ferie for en eller to familier. Indenfor har I brændeovn, spabad og sauna, mens den lukkede terrasse er perfekt til børnefamilien. Sidst men ikke mindst stiller husejer gratis brænde til rådighed.

Rummeligt og familievenligt sommerhus til otte personer

Så snart I træder indenfor i det fine træsommerhus, vil I hurtigt mærke feriehusets varme og føle jer velkommen. Feriehuset er velegnet til to børnefamilier, idet her er plads til otte feriegæster. Sommerhuset emmer af sommerhus-stemning med de lyse træbjælker og den fantastiske brændeovn, der lige tilføjer det sidste til hyggen. Her i køkkenalrummet, feriehusets hjerterum, vil I uden tvivl bruge meget tid. I sofagruppen kan I slappe af sammen eller trække jer tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I spille et brætspil og naturligvis indtage dagens måltider. Der er udgang til terrassen fra stuen, så vil I hellere spise på terrassen, er det ikke noget problem. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede hjemmelavede måltider til hinanden.

I sommerhuset finder I både et fint gæstetoilet samt et større badeværelse. På badeværelset kan I slappe i boblebadet eller en ”svedetur” i saunaen – perfekt som et afbræk fra den travle hverdag. Feriehuset byder på fire fine soveværelser, alle med gulvtæppe, tre med dobbeltseng og det sidste med to enkeltsenge. Til de små finder I en højstol samt en barneseng.

Udendørslivet på terrassen – midt i naturen

Omkring den 2.500 kvadratmeter store naturgrund vokser gran- og fyrretræer, så I kan opholde jer helt ugenert i det fri. Tag solbad i de komfortable liggestole eller slap af i havemøblerne. Imens kan I trygt lade familiens mindste bevæge sig frit på den lukkede terrasse. Bag feriehuset har børnene også mulighed for at bygge sandslotte i sandkassen eller gynge, mens der tændes op i grillen til aften. Nyd et lækkert måltid og et koldt glas vin sammen, og lad børnene lege!  

Med ferieadresse på Granvej 4, befinder I jer midt imellem Vadehavskysten og Vesterhavskysten, kan I nyde opholdet begge steder. En badedag ved Vesterhavet er en skøn oplevelse for alle aldre. I kan køre i bil helt ned på stranden, så det er meget let tilgængeligt. Gå heller ikke glip af en solnedgang her – det er altid en imponerende oplevelse! Vadehavet er med på UNESCO’s verdensarvsliste, og her kan I blandt andet spotte sæler eller deltage i østerssafari.

Øen har også et wellness-resort med saunaer og swimmingpool. På fastlandet, lige før øen, har I mulighed for at køre gokart, spille bowling og besøge flere restauranter.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...