Idyllisk stråtækt sommerhus med indhegnet naturgrund på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Kap Farvel 9, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82024
6 pers.
Antal personer
560 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tre minutters kørsel fra dæmningen finder du denne perle af et sommerhus på Rømø. Der er rigtig god plads til 4 personer, som kan nyde alle feriehusets faciliteter i nærkontakt med naturen. Et lyst og smukt indrettet sommerhus med blandt andet brændeovn og sauna.

Lys og moderne indretning

På Kap Farvel 9 finder du denne stråtækte perle med plads til 4 voksene og to børn. Sommerhuset er moderniseret, senest i 2020, og det fine lysindfald fra de store vinduespartier med sprosser, giver ekstra lys og luft til indretningen.

Det rummelige og velindrettede køkken har blandt andet opvaskemaskine og en køkken-ø med barstole, så man fint kan indtage morgenmaden der – eller en drink imens et lækkert aftenmåltid tilberedes. Køkkenet er i åben forbindelse med stue med ny brændeovn fra 2024, spiseplads ved endnu et smukt vinduesparti og en hyggelig sofagruppe med ekstra lænestole, så du også kan vælge at læse en god bog i ro og mag. Der er fladskærms-TV, internet og 2 energibesparende varmepumper.

I de 3 soveværelser er der 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og et børneværelse med en køjeseng og en enkeltseng. Desuden er der badeværelse med bruseniche og sauna samt et gæstetoilet med bruser, så kø på badeværelset burde ikke blive noget problem i dette feriehus. Der er vaskemaskine og tørretumbler samt høj stol og barneseng, så småbørnsfamilien kan også føle sig hjemme her.

Ferieliv i den friske luft

Med fokus på masser af hyggelige siddepladser og kroge på de afskærmede terrasser omkring sommerhuset, kan du altid finde en god plads i sol eller læ. På de gode solsenge kan du også slappe af under parasollen, hvis solen bliver for stærk. På sådan en dag kunne man måske få lyst til at tilberede middagen på grillen og nyde maden i aftensolen. Børnene kan lege i sandkassen eller i gyngerne. En stor del af haven er indhegnet, så i kan lade jeres hunde løbe og lege. Derudover er der et nyt trampolin i haven, som børnene bestemt vil bliver rigtig glad for. 

Til sommerhuset hører et redskabsrum, og kører du i elbil, finder du også ladestik her.

Rømø er altid et besøg værd – uanset årstiden

På den 9 kilometer lange dæmning, som fører til Rømø, kommer du let til at føle dig fir som fuglen ude midt i det enestående Vadehav, som er en del af UNESCO’s verdensarv. På østsiden af øen, hvor dette sommerhus ligger, er der en kort gå- eller cykeltur til indkøbsmuligheder. Den smukke natur i forbindelse med Vadehavet kan også inspirere til korte udflugter, for eksempel til hvalbenshegnet ved Juvre, Naturcenter Tønnisgård, som er for både børn og voksne, samt Spidsbjerg – Rømøs smukkeste udkigspunkt, som er hele gåturen værd.

 

3600 m. til Lakolk Badestrand 

Det siger vores gæster om sommerhuset 82024

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich an einem ruhigen Weg,umrandet von Bäumen und geschützt durch Sträucher. Der Parkplatz ist gut zu befahren und bietet eine gute Wendemöglichkeit. Das Haus mutet bereits von außen gemütlich an, was sich auch innen bestätigt. Die Einrichtung ist geschmackvoll und in gutem Zustand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Sehr gepflegt und mit persönlicher Note.
Schöne Terrassen mit Gartenmöbeln.
Gut geeignet für zwei Erwachsene und max zwei Kindern. Schlafräume sind etwas klein. Schönes geräumiges Bad; plus kleiner Gästetoilette.
Schuppen für Fahrräder ist vorhanden.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:99 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...