Energibesparende feriehus i naturskønne omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl Skinnevej 6, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82029
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I naturskønne omgivelser på Rømø, venter dette skønne stråtækte feriehus på at byde jer indenfor til en uforglemmelig ferie. Det velisolerede og energibesparende feriehus med 2 varmepumper byder på alle moderne bekvemmeligheder for op til 10 personer og 1 hund – perfekt til familien eller flere vennepar, uanset årstiden. Har I el- eller hybridbil, forefindes her også lademulighed. Velkommen på Gl. Skinnevej 6 – den perfekte base for jeres ferie på Rømø!

Veludstyret og særdeles energivenligt feriehus i rolige omgivelser

Dette veludstyrede, energivenlige og velisolerede sommerhus er udstyret med 2 varmepumper. En luft til luft varmepumpe sikrer energivenlig opvarmning af boligen om vinteren og aircondition om sommeren. For at reducere energiforbruget yderligere blev der i 2016 installeret en effektiv energibesparende luft til vand varmepumpe til opvarmning af husets gulvvarme, radiatorer samt varmt brugsvand. Elbiler og plug-in hybridbiler kan oplades ved husets ladestation (medbring venligst kabel/adapter). Desuden tilbydes husets gæster gratis, trådløs fibernetforbindelse.

I 2009 blev dette unikke stråtækte træsommerhus renoveret totalt – til en anderledes arkitektonisk perle. Indretningen er holdt lyst i hvide, grå, brune og sorte nuancer – som kontrast til og i respekt for Rømøs farvestrålende natur.

Den med køkkenet kombinerede opholds- og spisestue er indrettet med komfortable lædermøbler, 50” 4K UHD LED Smart TV med Chromecast, 5.1 surround sound med Bluetooth, parabol, Blu-Ray afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og trådløse opladere til smartphones. Stuen rummer også en centralt placeret effektiv brændeovn samt en luft til luft varmepumpe.

Det flotte, funktionelle og rustikke køkken er udstyret med varmluftsovn med grill og pyrolyse, induktionskogeplader, 3-funktions mikrobølgeovn, opvaskemaskine og nyt selvafrimende køle/fryseskab med frysekapacitet på 97 liter. Der er klinkegulve med gulvvarme i både køkken og stue.

Et gelænder fra gulv til loft omgiver den store legehems på 1. salen. Herfra er der frit udsyn over den åbne opholds- og spisestue med frilagte hanebånd, loft til kip og rytterlys (tagvinduer i rygningen). Rytterlyset giver flotte lysindfald i stue og hems samt soveværelset på 1. salen – her er der en fantastisk mulighed for, at kigge stjerner fra to dobbelte boksmadrasser under skråvæggene. På hemsen er der et Full HD LED-TV med valgfri digitale kanaler og i soveværelset et 32” Full HD LED Smart TV med Chromecast, 5.1 surround sound med Bluetooth og en DVD-afspiller.

De tre separate soveværelser i stueetagen er alle med trægulve og dobbeltsenge med boksmadrasser samt vinterdyner, sommerdyner, puder og rullemadrasser. I to af værelserne kan dobbeltsengene nemt adskilles til hver to enkeltsenge. På hvert soveværelse er der et Full HD LED-TV med valgfri digitale kanaler samt en DVD-afspiller over sengene.

To komplette badeværelser med fliser og gulvvarme. Det store badeværelse har bruseniche, et 2 personers spabad med regulerbar luft- og vandmassage og lysterapi. Fra dette badeværelse er der direkte adgang til saunaen med 2 gennemgående bænke. Det andet badeværelse er indrettet med en damp-kabine med lysterapi. Desuden forefindes vaskemaskine og tørretumbler.

Skønne terrasser og fantastisk natur

Huset ligger i meget rolige omgivelser – på en åben naturgrund med lægivende træer omkring. Stor øst-, syd- og vestvendt terrasse på 65 m2 – med nye havemøbler og stor stengrill, der indbyder til hyggelige grillaftener sommeren igennem.
Til børnene er der en stor trampolin, gynger og overdækket sandkasse.
Wellnesshuset er placeret i Danmarks største Nationalpark og UNESCO verdensnaturarvsområdet Vadehavet – centralt på Rømø med korte gå-, cykel-, eller køreafstande til verdens bredeste badestrande (Lakolk badestrand 3200 m.) og Vesterhavet eller det fantastiske Vadehav på øens østside – Europas største spisekammer for trækfugle.

Dette velisolerede og energibesparende sommerhus byder med alle moderne bekvemmeligheder på et dejligt ferieophold.

 

Af hensyn til øens rige fugleliv, mange harer og rådyr samt græssende kreaturer og får skal hunden altid føres i snor.

 

Ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82029

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war tip-top sauber und sehr gemütlich eingerichtet. Die Schlafzimmer sind leider etwas klein und haben zum Teil wenig Stauraum. Für die erste Aprilwoche mit nicht ganz so gutem Wetter hatten wir, obwohl wir immer die Heizung an hatten, einen sehr niedrigen Stromverbrauch. Das Ferienhaus ist absolut empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist klein aber fein. Schön ruhig gelegen. Gemütlich ausgestattet. Wir haben uns gut aufgehoben gefühlt. Uns fehlt es an nichts.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 2.506
Renoveret / Byggeår:2009 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (97 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...