Veludstyret rækkehus med udsigt til Vadehavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Havnebyvej 59B, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82059
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette velindrettede rækkehus ligger midt på Rømø og kun 50 meter fra Vadehavet. Den flotte udsigt over havet kan nydes fra terrassen eller fra altanen samt fra opholdsstuen på 1. salen.

Huset er indrettet lyst og venligt og byder blandt andet på spa og brændeovn.

Spabad, brændeovn og moderne indretning fordelt på 2 plan

Det stråtækte rækkehus på 2 plan byder plads til op til 8 personer og er udstyret med gode faciliteter for at nyde ferielivet fuldt ud. I stueplanen finder I et lyst køkken med amerikansk køleskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvor hele familien kan samles til lækre måltider eller en hyggelig spilleaften. Også i stueetagen ligger et af de tre soveværelser med dobbeltsenge samt et badeværelse med gulvvarme. Her kan I slappe af og nyde en dejlig vandmassage i spabadet.

På 1. sal finder i en hyggelig opholdsstue med loft til kip, her kan I nyde de hyggelige aftenstunder foran brændeovnen. Herfra er der udgang til en overdækket altan, hvor de morgenfriske kan opleve de mest fantastiske solopgange over Vadehavet. Desuden er der 2 soveværelser med dobbeltsenge på første sal og et komplet badeværelse med gulvvarme. Fra opholdsstuen er der adgang til en hems med 2 madrasser.

Skøn terrasse, altan og havudsigt

Til rækkehuset hører såvel en delvis afskærmet terrasse og en altan, begge med havudsigt. Her kan I nyde mange hyggelige timer, kun et stenkast fra Vadehavet.

På den fælles grund ligger der en lille legeplads til børn. 

Rømø – natur og kultur

Dette skønne rækkehus ligger på østsiden af den populære ferieø Rømø. Naturen inviterer jer til mange oplevelsesrige timer, om det er til fods eller på cykel er op til jer. Naturfænomener som “Sort Sol” og festivaller som Drage-, Motor- eller Østersfestival er oplagte at opleve, når I holder ferie på skønne Rømø. Stranden er bred og med fint sand, og er det perfekte udflugtsmål på en sommerdag, hvor I kan dase, bygge sandslotte mm.

Om dagsturen går til fastlandet og den historiske handelsby Ribe eller om I tager færgen til den eksklusive tyske ø “Sylt” er op til jer, øen byder velkommen til en masse aktiviteter for såvel store som små.

 

 Der er 4000 meter til nærmeste badestrand på Lakolk.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (176 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...