Stråtækt sommerhus til 10 personer på Rømø

3
icon
icon
icon

Ivigtut 7, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82068
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Ivigtut 7 ligger dette charmerende sommerhus i to plan klar til dit ferieophold, hvis du ønsker at tilbringe din ferie i tæt kontakt med naturen. Her kan I nyde de maleriske omgivelser fra den overdækkede terrasse. Den næsten 2.500 m2 store naturgrund er omkranset af smukke træer, hvor selv de mindste gæster vil have det rigtig sjovt.

Praktisk udstyr i det klassiske sommerhus

Sommerhusets hjerte er stuen med spiseplads og køkken i ét. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer foran den knitrende ild i brændeovnen, især om aftenen eller på køligere dage. Er I til mere aktivitet – eller skal I have afgjort en konkurrence, er der et poolbord til rådighed i aktivitetsrummet. De 4 soveværelser er alle indrettet med dobbeltsenge. Sovesofaen i det store værelse ovenpå giver plads til 2 personer ekstra. Der er også udgang til en bred altan, hvorfra I særligt kan nyde udsigten. Der er både et badeværelse og et gæstetoilet i feriehuset, begge med gulvvarme.

Det hyggelige sommerhus er udstyret med alle praktiske fornødenheder – opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, en hurtig og stabil internetforbindelse samt en energibesparende varmepumpe, som hjæper til med opvarmningen.

Smuk naturgrund – et paradis for det lokale dyreliv

Den smukke naturgrund er uden tvivl et stort trækplaster. Her kan I nyde dagene med solbadning, leg på græsplænen eller grille om aftenen. Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde den friske vestjyske luft selv på regnvejrsdage. Selve grunden er omgivet af træer og buske. En stor del af området er uberørt natur, så insekter og det lokale dyreliv trives godt der.

På besøg ved Vadehavet

Jeres feriehus på Vadehavsøen Rømø ligger tæt på UNESCO’s verdensarv, Vadehavet. Tag en kikkert med, hvis I er naturinteresserede – her har I muligheden for at observere sæler, vadefugle og vildt. Gåture og cykelture langs vandet øger chancen for gode fund, imens I fuldt ud nyder den friske havluft. Der bliver ofte udbudt naturarrangementer, som østersture og sælsafari med videre, så vær åbne overfor lokale begivenheder. Vadehavscenteret kan være godt at følge for yderligere information om ture og ekspeditioner.

Der er 3200 meter til nærmeste badestrand på Lakolk.

*OBS.: ingen udlejning til ungdomsgrupper *



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:135 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...