Hyggeligt sommerhus med spa og sauna til 4 personer på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Egedesminde 6, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82074
4 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

En lille familie på 4 personer kan her på Egedesminde 6 finde et rigtig dejligt og velholdt sommerhus. Som prikken over i’et er slutrengøring inkluderet. Det hyggelige feriehus med brændeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine ligger for enden af en stille sidevej midt i naturen. Fredeligt og ugenert på den store naturgrund.

Smagfuldt ikke-ryger sommerhus med åben stue

Det lille køkken, med gulvvarme, er åbent i forbindelse med spiseplads og sofagruppe. Her er alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, hygge jer foran brændeovnen ved spisebordet eller i sofaen med en god bog og en kop kaffe. Her er endda en alkove, hvis du får brug for et hvil midt på dagen. Sommerhusets mange vinkler og kroge i sammensætning med de lyse, træbeklædte vægge og lofter op i kip giver luft, hygge og feriestemning. På kølige dage eller mørke aftener er det nærliggende at tænde op i brændeovnen, lægge fødderne op og hygge sig sammen om et spil yatzy og et glas vin.

Det rummelige badeværelse har både sauna og spa. Her kan I slappe af og blive varmet igennem efter en lang tur i naturen. Således afslappede kan I sove rigtigt godt i et af de 2 soveværelser med dobbeltsenge – Vesterhavsluften gør noget ekstra godt for nattesøvnen. Der er både opvaskemaskine og vaskemaskine i sommerhuset, så I kan føle jer hjemme her midt i naturen.

Der er gulvvarme i køkkenet og i badeværelset.

To store terrasser, hvor I kan slappe af

Den delvist overdækkede terrasse indbyder til mange timer i den friske luft. Her kan I altid finde et solrigt eller, hvis det er nødvendigt, et beskyttet og skyggefuldt sted at trække jer tilbage og slappe af i fred.

På solrige dage kan I nyde det i de komfortable liggestole på terrassen. Tænd op i grillen og slut dagen af med en lækker grillmenu, imens skyggerne bliver lange.

Smukke sandstrande indbyder til aktiviteter i og omkring vandet

På den smukke Nordsø-ø Rømø er du midt i naturen. Her kan du tage på lange cykel- eller vandreture. Dette er den bedste måde at udforske øen på. På den smukke, kilometerlange sandstrand er der masser af plads til at slå sig løs og dyrke vandsport.

Sommerhuset ligger i Danmarks største nationalpark Vadehavet, der er på UNESCOs verdensarvsliste.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...