Skønt aktivitetshus tæt på vandet

3
icon
icon
icon

Råbjergvej 98, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82106
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 12
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Råbjergvej 98 på Rømø, og gør dig klar til en ferie fyldt med muligheder. Sommerhuset har et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold, en skøn terrasse og et poolrum, hvor der også er en spa. Tag også op til to hunde med, for de er velkommen her.

Et hyggeligt sommerhus med både pool- og aktivitetsrum

Dette feriehus er bygget i 1991 med stråtag og afrundede vinduer, som er med til at skabe denne hyggelige sommerhusstemning. Det rummelige sommerhus på 217 m2 har et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold, hvor I kan udfordre hele familien i en god turnering. Derudover er der et poolrum, som indeholder en pool og en tømmespa.

Sommerhuset kan rumme op til 10 personer, så tag derfor hele familien under armen og hold en velfortjent ferie i dette skønne feriehus. Huset har både en vaskemaskine og tørretumbler. Når aftenenerne bliver kolde, kan familien samles i den rummelige stue til spilaftener, mens lyden af brændeovnen knitrer i baggrunden. Feriehuset har derudover en varmepumpe og gulvvarme på badeværelset.

Når det bliver tid til at sove, kan I fordele jer på de 10 sovepladser fordelt i 4 soverum med 3 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. De sidste to sovepladser finder i på alkoven. Sommerhuset indeholder også 2 badeværelser.

2900 m2 naturgrund med afskærmet terrasse

På de varme sommerdage kan I lægge jer ud på den afskærmede terrasses solvogne, mens børnene leger på gyngestativet eller på rutsjebanen.

Når aftenen stadig er lun, kan I samle jer til udespisning med mad på grillen og nyde samværet og kvalitetstiden, om det er gode venner eller familie, I tilbringer ferien med.

Beliggenhed i Kongsmark på Rømø

Det skønne sommerhus på Råbjergvej 98 ligger i området, Kongsmark, på Rømø, som ligger rigtig tæt på vandet. Feriehuset ligger kun 500 meter væk fra vandet og 500 meter fra nærmeste købmand.

Gå en tur med hundene eller cykel en tur rundt på den naturskønne ø. Rømø byder også på sjove strandaktiviteter, seværdigheder og meget mere.

Dette feriehus er det oplagte sted for familien eller vennerne at samles. Sommerhuset bringer både på afslapning på terrassen eller poolen samt aktiviteter i sommerhuset eller rundt på Rømø. Mulighederne er mange på dette herlige sted.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:217 / 2.900
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...