Velindrettet feriehus med udestue på stor naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Råbjergvej 4, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82107
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette smukke og yderst smagfuldt indrettede feriehus på Råbjergvej 4 på Rømø ligger på en stor, rolig naturgrund på 2654 kvadratmeter, omgivet af træer, lyng og græs. Rådyr, harer og fasaner strejfer roligt rundt i haven. Afstanden til Lakolk badestrand er kun 2600 meter, og der er ca. 650 meter til Vadehavet på Rømøs østlige kyst. 

Moderne, lys indretning og masser af plads

Ferieboligen har plads til op til 6 personer og strækker sig over et rummeligt boligareal på 112 kvadratmeter.

Feriehuset, bygget i 1983, blev omfattende renoveret og moderniseret i årene 2018 og 2023.

Det lyse, ultramoderne køkken opfylder alle ønsker. Det er udstyret med en stor induktionskogeplade inklusive integreret emhætte, en opvaskemaskine, en bageovn samt et rummeligt køle-fryseskab med en kapacitet på 196 liter og 72 liter. En kaffemaskine, en ekstra Senseo espresso-kaffepadmaskine og en mælkeskummer er også til rådighed. Der er tilstrækkelig opbevaringsplads til madvarer i et ekstra højt skab, skuffer og hylder.

Huset har et badeværelse med en bruseniche og en regnvandsbruser samt et separat toilet, en vaskemaskine og en tørretumbler. Gulvvarme sørger for behagelig varme.

Sovepladserne fordeler sig på i alt 3 soveværelser: 4 personer kan sove i dobbeltsenge (180 x 200 cm og 140 x 200 cm), mens 2 personer kan bruge en køjeseng (2x 90×200 cm). Alle moderniserede værelser har rummelige skabsplads, fliser, gulvvarme og mørklægningsgardiner.

Energivenlig varmepumpe og brændeovn

Feriehuset er udstyret med en energivenlig varmepumpe. I de køligere måneder kan den elektrisk betjente gulvvarme, der er installeret i hele huset, individuelt tændes i de relevante områder. En brændeovn sørger også for varme og hygge.

Til underholdning er der et fjernsyn (Smart TV) med kabel- og satellitforbindelse samt apps til Netflix og Amazon Prime Video. Et stereoanlæg, en CD-afspiller, en DVD/Blu-ray-afspiller og en Bluetooth-modtager er også tilgængelige. Den hurtige fiberforbindelse med trådløst internet fuldender bekvemmelighederne.

Bemærk venligst, at husdyr desværre ikke er tilladt.

Udestue og dejlige, store udendørs områder

Et åbent terrasseområde på 110 kvadratmeter, beskyttet mod vind og nysgerrige blikke, står til fri afbenyttelse. Her kan man nyde solen og slappe af fra morgenstunden til tidlig aften. Et spisebord til op til otte personer, liggestole og en grill inviterer til at blive hængende. Den førhen overdækkede terrasse er blevet omdannet til en udestue.

Der er rigeligt med parkeringsplads til flere biler på ejendommen. Derudover er der en ladestation til elbiler tilgængelig.

Rømø – Vadehavet, strand og hedeområder

Kongsmark ligger midt på Rømø, husene her er for det meste afsides beliggende på store grunde. Især de beskyttede hedeområder mod Lakolk giver naturen i dette område sin enestående karakter. Købmanden (åben i sæsonen) er ikke langt væk, ligesom den fantastiske sandstrand ved Lakolk. På Lakolk er der også caféer, restauranter og butikker. Der er vidunderlige cykelstier, der fører over hele øen, gennem plantager, skove, hedeområder, langs de brede sandstrande eller den frodige natur i Vadehavet på den modsatte side. En næsten 10 kilometer lang dæmning gør det nemt at tage en dagstur til fastlandet, hvor vi anbefaler et besøg i de historiske byer Tønder eller Ribe.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 2.654
Renoveret / Byggeår:2023 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...