Stort og naturskønt sommerhus med pool, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Kærhøgen 11, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87120
14 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kærhøgen 11 er et skønt sommerhus, som ligger på en af Danmarks hyggeligste ferieøer, nemlig Rømø. Tag hele familien eller en håndfuld venner med på ferie og oplev Rømø. Sommerhuset har gode udearealer, og indendørs har det rigtig gode faciliteter så som spa, pool og sauna.

Feriehus med plads til 1 hund og 14 personer

Sommerhuset har et stort areal på 183 m2, og derfor er der god plads til 14 personer samt en hund. Indenfor finder I 5 soverum med i alt 14 sovepladser. Der er både 5 dobbeltsenge samt en enkeltseng, og de sidste sovepladser finder I på hemsen.

Sommerhusets stue indbyder til nogle rigtig hyggelige aftner. Spil et godt brætspil, imens lyden af brændeovnen knitrer i baggrunden og nyd den gode kvalitetstid med hinanden. Her I stuen finder I også en varmepumpe

Feriehusets poolrum byder både på sjove og afslappende tider. Her finder I en 23 m2 pool, en spa og en sauna. Sommerhuset har 2 badeværelser, som begge har gulvvarme, og derudover er der også en vaskemaskine og en tørretumbler.

Aflukket have med havemøbler og børnefaciliteter

Når I trænger til frisk luft, kan I opholde jer i sommerhusets have eller på den åbne terrasse. På terrassen finder i både solvogne og havemøbler, så hvis vejret bliver lunt, kunne I udnytte det til en god gang udespisning med grillmad fra feriehusets grill.

På den 2500 m2 store naturgrund finder I en sandkasse og gynge, hvor børnene kan lege. Det naturskønne sommerhus er omgivet af smukke træer, så jeres ferie kan nydes med fred og ro. Hvis bilen skal oplades, finder I også et ladestik til elbiler ved sommerhuset.

Beliggenhed på Rømø, den naturskønne ferieø

Kærhøgen 11 ligger 1kilometer fra nærmeste strand Sønderstrand og 7 kilometer fra Lakolk Strand. Derudover ligger sommerhuset 2 kilometer fra nærmeste indkøb, hvilket er perfekt til en god gåtur. En gåtur i Rømøs smukke omgivelser kan næppe fejle. Rømø byder på mange forskellige aktiviteter, hvad end det er at solbade på Lakolk Strand, som er Nordeuropas største strand, tage på østersfestival eller prøve at køre blokart. Her kan man næppe kede sig, da der findes sjove aktiviteter til enhver smag.

*Ingen udlejning til ungdomsgrupper. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 87120

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit Pool. War für uns (4 Erwachsene, 2 Kinder, 1 Hund) genau die richtige Größe. Die Durchgangstür zwischen Schlagtrakt und Wohnzimmer ist super, wenn die kleinen abends schon schlafen.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med plads til den store familie, børnene er godt underholdt med pool og spa, et dejligt hus for hele familien ❤️ vi har lejet huset 2 gange, måske vi ses igen



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:183 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...