6-personers sommerhus nær Sønderstrand, Rømø

3
icon
icon
icon

Strandskaden 11, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87128
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På vadehavsøen Rømø ligger dette 5-personers sommerhus med brændeovn og sauna. Adressen er Strandskaden 11, og her kan I nyde en dejlig ferie med familien. Fra sommerhuset er der 850 meter til den nærmeste badestrand, som er Sønderstrand.

6-personers sommerhus med brændeovn og sauna

Sommerhusets hjerterum består af køkken, spiseplads og stue i ét, hvor I alle kan samles til hyggelige stunder. Her er der en brændeovn, som på en kølig dag spreder dejlig varme samt en ekstra hyggelig feriestemning. Derudover er der også en varmepumpe i feriehuset, som I med fordel kan benytte jer af til at holde en behagelig temperatur.

Sommerhusets badeværelse har gulvvarme, og herfra har I også adgang til saunaen, som er et af sommerhusets highlights. Efter en god feriedag i naturen og den friske luft, findes der intet bedre end at sætte sig ind i varmen og nyde en afslappende stund.

I sommerhuset har I en vaskemaskine, så I kan vaske lidt tøj og håndklæder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Til natten kan I fordele jer på 3 værelser, hvoraf den ene er indrettet med en dobbeltseng på 160 cm. Det andet værelse har 2 enkeltsenge, mens det sidste værelse er indrettet med en seng på 120 cm.

Naturgrund med shelter, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset har 2 fine terrasser, hvor I kan nyde det gode vejr på en sommerdag. Den ene terrasse er sydøst vendt, mens den anden er nordvest vendt. Til aften kan I lave et lækkert måltid på sommerhusets gasgrill, mens børnene leger på naturgrunden. Her er både sandkasse og gyngestativ til familiens yngste.

Hvis I har mod på en nat i den friske luft, så har sommerhuset også et fint shelter, som I kan benytte.

Fin beliggenhed ved Sønderstrand

Sommerhuset ligger ved Sønderstrand, som har en badestrand 850 meter fra sommerhuset. Her er særdeles egent til gode gåture, da stranden er op imod 3 kilometer bred. På stranden er der aktiviteter for hele familien. Eksempelvis er det muligt at prøve kræfter med ridning, blokarts og andre vindaktiviteter. Det er desuden tilladt at køre på stranden. 

Sommerhuset ligger en kort køretur fra Havneby, hvorfra I kan tage færgen til den tyske ø Sylt, eller på dansk Sild. Øen byder blandt andet på naturskønne områder, kulinariske lækkerier og shopping – et besøg værd, hvis I vil på en længere udflugt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87128

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit dem Haus. Es hat an nix gefehlt, zum kochen und backen alles da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist zwar nicht das neueste, aber es strahlt einen einzigartigen Charme aus und bietet alles, was man für einen angenehmen Aufenthalt benötigt. Der schöne Garten und der Außenbereich laden zum Entspannen und Genießen der Natur ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus. Im Wald gelegen befindet sich der Strand in fußläufiger Entfernung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.500
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...