Aktivitetshus til 8 personer på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergårdsvænget 10, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87136
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Vestergårdsvænget 10 er bygget i 2024 og står klar til at byde velkommen til to familier eller nogle vennepar, som ønsker at holde en komfortabel og bekvem ferie på vesterhavsøen Rømø. Hunden er også velkommen. Her er aktiviteter både indendørs og udendørs med poolbillard, vildmarksbad og trampolin. Med en stor lukket terrasse er feriehuset ideelt, hvis I har små børn eller hund med. Med denne centrale beliggenhed har I kun 1600 meter til Vadehavet og 2300 meter til Sønderstrand.

Moderne, hyggeligt og bekvemt

På Vestergårdsvænget 10 mærker I feriestemningen straks, I træder ind ad døren. De lyse gulve, vægge og lofter op i kip bidrager med et dejligt miljø, hvor I kan hygge jer sammen. Slap af i sofaen og nyd udsigten til terrassen, eller træk dig tilbage med en god bog. Ved spisebordet kan I spille om opvasken – selv om opvaskemaskinen tager det meste. Det åbne køkken i forbindelse med spisepladsen indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med hjemmelavede lækre måltider. Lad eventuelt teenagerne få en madaften, hvor de står for menuen. Er der konkurrencemennesker iblandt jer, kan I arrangere en poolturnering i aktivitetsrummet. Er I mere til afslapning, kan I se en film sammen via chormecast.

De 2 badeværelser med gulvvarme er praktisk indrettet, så I ikke behøver at stå i kø til tandbørstningen. Der er komfortable dobbeltsenge i de 4 rummelige soveværelser (2 enkeltsenge skubbet sammen til dobbeltseng). Til de små er der højstol og barneseng. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I hurtigt kan opfriske håndklæderne. Der er en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur. Desuden er der ladestik til el-bilen ved sommerhuset.

Lukket træterrasse med vildmarksbad

På den lukkede terrasse kan I nyde ferien i lange drag. Tag solbad i liggestolene og slå parasollen op, hvis det bliver for varmt. En opfriskning i vildmarksbadet kan I også arrangere, uanset om det er dag eller aften. Til børnene er der sandkasse, gynge og trampolin. Tænd op i gasgrillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I tage børn og hund med på en vandretur til Vadehavet og opleve tusmørket sammen.

Ferie på Vestergårdsvænget

Kun 2,5 kilometer er der til den fine brede sandstrand i den sydlige ende af Rømø. Her kan børnene lege i sandet, og I kan tage en dukkert i Vesterhavet eller prøve forskellige former for vandsport. Det er også muligt at deltage i guidede rideture. Ønsker I en stille og rolig ferie, kan I leje en cykel og udforske den unikke natur på Rømø via det veludbyggede stisystem. Her er utallige muligheder for oplevelser for alle.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 2.500
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...