Aktivitetshus til 10 gæster på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergårdsvænget 15, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87143
10 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et moderne feriehus, bygget i 2024, med plads til op til 10 personer, så er dette indbydende feriehus på Vestergårdsvænget 15 på Rømøs sydspids måske lige noget for jer. Ideelt til 2 familier eller nogle vennepar, som ønsker at holde en dejlig vesterhavsferie sammen. I aktivitetsrummet har I god plads til at løbe rundt og lege med børnene, selv når vejret er blandet. Spabad og sauna tilbyder afslapning og wellness. Slutrengøring er inkluderet i prisen, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Lys, venlig og moderne indretning

På Vestergårdsvænget 15 er der plads til alle i den rummelige stue. Her kan I slappe af sammen eller trække jer tilbage med yndlingsbogen. Ildens knitren i brændeovnen understreger feriestemningen med en hyggelig atmosfære. Der er også en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur. I det åbne køkken finder I alt, hvad I behøver for at fremtrylle et lækkert måltid, der findes både almindelig komfur samt microbølgeovn. Prøv for eksempel en egnsret som 2 slags kød – på Rømø er det lam og fisk. Opvasken klarer maskinen bagefter, så I har tid til afslapning og socialt samvær. Eller I kan tage et slag bordfodbold i aktivitetsrummet. Feriehuset har også et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske garderoben op i løbet af ferien.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme i feriehuset. I forbindelse med det store badeværelse er også spabad og sauna, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften. Når dagen er omme, er der i alt 5 hyggelige soveværelser med komfortable senge til rådighed. 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 1 køjeseng giver mulighed for, at I kan arrangere jer, som det passer jer bedst og få en afslappende nattesøvn i den friske vesterhavsluft.

Stort udendørsområde med smuk træterrasse

Det moderne feriehus ligger på en naturgrund på ca. 2500 kvadratmeter. Ved feriehuset er der ladestik til el-bil, en udendørs bruser i sommerhalvåret samt en stor rutsjebane, gynge og sandkasse til børnene. På terrassen kan du solbade i de komfortable liggestole, imens børnene leger. Eller du kan slappe af med en kølig drink i havemøblerne. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Vesterhavsøen Rømø – aktiviteter for hele familien

Der er en bred vifte af aktiviteter for hele familien på Rømø. En tur til Sønderstrand, kun 1,7 kilometer væk, er et must og bestemt et besøg værd. Her kan I flyve med drager, samle skaller eller tage en forfriskende dukkert i Vesterhavet.

I kan også tage en tur til Rømø Lege- og Labyrintpark, en sjov familiepark med masser af aktiviteter. Eller tag cyklen og udforsk øen på de mange cykelstier. De nærmeste butikker ligger kun 1300 meter fra feriehuset, så du kan hente friske forsyninger, når det passer ind i programmet. Vadehavet er kun 1350 meter væk og opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er altid et besøg værd, og er du naturinteresseret, er det en god ide at tage kikkert med. Her kan du blandt andet spotte vadefugle og sæler. På visse årstider er der mulighed for at deltage i sælsafari eller østersture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87143

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus am Ende einer Sackgasse, das gut geeignet ist für zwei größere Familien. Es hat ein großes Wohnzimmer mit großem Tisch und einen separaten Spielraum (hier können die Kinder toben, ohne dass man den Lärm mitbekommt). Die Küche ist gut ausgestattet und bietet viel Stauraum. Das Außengelände besticht durch einen großen Garten, der neben Schaukeln, Klettermöglichkeit und Rutsche auch viel Platz zum Fußballspielen hat. Die Terrasse ist wunderbar groß, aber etwas zugig.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:146 / 2.500
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...