Stort feriehus til 8 personer med spabad

4
icon
icon
icon
icon

Dyssebjergvej 25, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87185
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I dette feriehus på Dyssebjergvej 25 er der masser af plads hele vejen rundt. 4 soveværelser, 2 badeværelser, et spabad og flere terrasser danner rammen om jeres kommende ferie. Til børnene er der trampolin, sandkasse og gynger.

Masser af plads til en god ferie

Indkørslen er bred, så der kan holde flere biler. Man kommer ind i det smukke feriehus via den lukkede terrasse foran indgangsdøren. Her er 132 velindrettede m² til i alt 8 feriegæster og 2 hunde. Soveværelserne er hyggeligt indrettet, og ovenlysvinduerne giver masser af lys i alle rum. Der er i alt 8 komfortable sovepladser, fordelt med 2 dobbeltsenge med en bredde på 160 cm og en dobbeltseng med en bredde på 140 cm. I det fjerde soveværelse er der 2 enkeltsenge.

Samlingspunktet i det fantastiske feriehus er det store åbne plan. I kan lave mad sammen i det åbne køkken, tilbringe hyggelige timer ved spisebordet og runde aftenerne af i sofaområdet. Der er flere siddemuligheder, så alle gæster kan finde en hyggelig plads. Takket være den energibesparende varmepumpe kan du altid opretholde en behagelig temperatur i rummet. Der er ikke lang kø foran badeværelserne, da der er 2 badeværelser med gulvvarme til rådighed. Efter en lang gåtur på stranden kan du få varmen og slappe af i husets spabad, som ligger i det store badeværelse.

Stor og lukket terrasse til afslappende dage

Det lyse opholdsrum fører direkte ud til den store terrasse. Du kan roligt lade dørene stå åbne, for hele terrassen er lukket, så hverken de små børn eller hundene kan udforske omgivelserne på egen hånd. Det betyder, at du kan slappe af, mens børnene leger i sandkassen på terrassen. Foran det indbydende feriehus finder du også en lukket terrasse, hvor du kan trække dig tilbage. I forhaven kan du lege og løbe rundt med børnene, eller nyde en frisk kop kaffe, mens børnene har det sjovt på trampolinen.

Muddervandring eller drageflyvning

På Rømø har du mange muligheder. På østsiden finder du Vadehavet med masser af naturoplevelser, og på vestsiden den store sandstrand, hvor du endda kan køre i bil. Tønnisgård tilbyder talrige muligheder for at opleve de fantastiske naturomgivelser. Byg selv en drage eller meld dig til en østerstur, lad børnene lave ting af skaller eller tag med på bunkerstur. Dyssebjergvej 25 ligger kun få minutters kørsel fra Havneby, hvorfra man kan tage færgen til Sild, som er et højdepunkt for børnene. Du kan også shoppe i Havneby eller forkæle dig selv i restauranten.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...