Sommerhus i Arrild med lukket terrasse til 8 personer og hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtparken 36, Arrild

- Sommerhusnr.: 88046
8 pers.
Antal personer
17600 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Midtparken 36 ligger i Sønderjylland ved landsbyen Arrild. Et område der tiltrækker mange ferierende på grund af den idylliske natur, hvor der i den grad kan slappes af. Her findes også mange spisesteder, caféer og gode shopping muligheder. Sommerhuset har plads til 8 personer, og hunden er også velkommen. Sommerhuset er særdeles velegnet til familier med børn. Der er en legeplads at tumle på samt et shelter og en bålplads at hygge sig ved.

Landsbyidyl med storslået natur og mange oplevelser

Dette indbydende feriehus er renoveret i 2020 i en lys og indbydende, moderne indretningsstil, hvor komfort og hygge følges ad. Lysindfaldet gennemstrømmer hele sommerhuset, hvor der er kig til træspær i kip. Udestuen ligger som en naturlig fortsættelse af stuen og køkkenalrummet.

Sov godt i et af de 3 lyse soveværelser, hvor 1 soverum fremstår med en dobbeltseng, 1 rum med køjeseng samt 2 med enkeltsenge. På den hyggelige hems er der også 2 sovepladser. Der er god komfort med et badeværelse og et gæstetoilet. Desuden er der brændeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine samt en 60 liters fryser. Der er både danske og tyske kanaler på tv’et.

På legeområdet er der både rutsjebaner og gyngestativ med flere gynger, så lad børnene give den gas, mens du slapper af på terrassen eller nyder en god middag i den overdækkede tilbygning, der er indhegnet.

Arrild er et område med mulighed for mange aktiviteter

Hvis I er til naturoplevelser, kan en gå- eller cykeltur i områderne Hønning Plantage og Lindet Skov klart anbefales. I de populære områder opleves biodiversiteten med et rigt dyre- og planteliv. Området dækker 900 hektar og er delvist fredet. Historisk er der omkring Arrild både gravhøje og dysser tilbage fra stenalderen. Den nærmeste badestrand Lakolk på Rømø ligger på 29.300m afstand til huset. 

Vil I en tur til stranden, ligger nogle af Danmarks bedste strande på Rømø en halv times kørsel fra Arrild. I Arrild er der også en god svømmehal med både wellness og sauna område. Som gæst får du fri adgang til svømmehallen med årskortet, som ligger i feriehuset. I nabobyen Toftlund er der kuperet golfbane med kurser for alle uanset niveau, børn eller voksne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88046

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt schön und ruhig auf einem großen Grundstück, uneinsichtig trotzdem hell und sonnig. Es wurde an alles gedacht zum Wohlfühlen vor allem aber auch an Kinder und Hunde. Es fehlte an Nichts. Sehr gemütlich und praktisch.
Wir hatten eine schöne Woche und haben die Ruhe bei nur Vogelgezwitscher genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gut ausgestattetes Haus mit allen was man braucht. Und super viele Spielsachen für Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Lage im Ort und ist im großen und ganzen schön eingerichtet. Hell und freundlich. Schöner Wintergarten. Küche mit ausreichend Küchenutensilien. Der Wohnbereich lädt zum verweilen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 850
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...