Kom op i Marsk Tower med 10% rabat

Kunne du godt tænke dig at nyde udsigten over landskabet nær Vadehavet og Rømø, så har du muligheden fra toppen af Marsk Tower. Med dets højde på 36 meter over havets overflade, får du fornøjelsen af at se lige så langt øjet rækker over den skønne marsk og Nationalpark Vadehavet. Man kan vist roligt sige, at det er en enestående naturoplevelse fra første række.

Med sin unikke placering ved Skærbæk er Marsk Tower omringet af en masse idylliske sommerhuse ved Vesterhavet, der ligger i naturskønne omgivelser uanset om du opholder dig i et sommerhus på fastlandet eller på Vadehavsøen Rømø.

Sådan får du din fordel til Marsk Tower

Når du bor i et Esmark-sommerhus, får du 10% rabat, når du besøger Marsk Tower

Du får din fordel, når du ved indgangen til Marsk Tower fremviser din Esmark-sommerhusnøgle. 

Oplev landskabet fra nye højder

Når du har gået 146 trappetrin op i Marsk Tower, og lander på udkigsplatformen, står du 25 over jorden. Det giver dig muligheden for at opleve, hvordan himmel og hav går i ét med horisonten. Vi kan dog glæde dig med, at du kun skal ned af 131 trin. Du skal nemlig én vej op og en anden vej ned. Du får på den måde den fulde oplevelse hele vejen rundt.

Marsk Tower er blevet et vartegn for området omkring Skærbæk, for med dets placering i marsken, kan du nyde udsigten helt til Ribe, Sild og Rømø – dog kun ved gode vejrforhold.

Turen op i tårnet kan være en smule anstrengende – selv for de rutinerede. Men når du først kommer til toppen og oplever den 360 graders udsigt, så er det alle anstrengelserne værd!

marsk-tower-udsigtsplatform

Selvom Marsk Tower primært består af trappetrin, så kan gangbesværede og kørestolsbrugere også nyde udsigten fra toppen af tårnet. Marsk Tower har nemlig etableret en lift, som gerne må bruges. Alle har derfor mulighed for at tage turen op af tårnet. Hvis du gerne vil tage liften til at toppen af Marsk Tower, skal du huske at bestille tid på forhånd. 

Marsk Towers mange finurligheder

Marsk Tower er på én og samme tid både en skulptur og et udsigtstårn. Det spiralformede tårn tager udgangspunkt i naturens snoede struktur og menneskets DNA-streg.

Ikke nok med det så er Marsk Tower fremstillet i corten stål, som både er solidt og robust. Tårnets naturlige mørke farve er naturtro og falder i et med det omkringliggende landskab, på trods af at det har en højde på 25 meter over jorden. Marsk Tower er både enestående. Iøjnefaldende og naturlig, og så passer den perfekt ind i landskabet.

Marsk Tower

Ude på den skønne marsk nær Skærbæk ligger Marsk Tower, som er et 25 meter højt udsigtstårn, som byder på en uforglemmelig udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet.

Marsk Tower, der er tegnet af den verdenskendte danske tegnestue Bjarke Ingels Group (BIG), er blevet et vartegn for hele marsken og Skærbæk, og indbyder til en enestående oplevelse, hvor man mærker den friske vesterhavsvind på én og samme tid, mens du nyder omgivelserne fra platformen.

Adresse
Marsk Tower
Hjemstedvej 60
6780 Skærbæk

Hjemmeside
marsktower.dk

Marsk Tower
chevron-down

Hvad er Marsk Tower?

Marsk Tower er et udsigtstårn, der ligger 36 meter over havets overflade og kan ses fra flere kilometers afstand. Tårnet er designet som naturens snoede struktur og menneskets DNA-streg, og ikke nok med det fremstår Marsk Tower som en skulptur i landskabet.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve fra Marsk Tower?

Fra Marsk Tower kan du opleve en 360 graders udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet samt mærke den friske vesterhavsvind vinde i håret. For at komme op i Marsk Tower skal du op ad én vej og ned af en anden. Du får derfor den fulde oplevelse hele vejen rundt.

chevron-down

Hvor ligger Marsk Tower?

Marsk Tower ligger nær Skærbæk, mere nøjagtig i Hjemsted og på den flade marsk i Sønderjylland. Adressen på Marsk Tower er Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger i nærheden af Marsk Tower?

De sommerhusområder, der ligger tættest på Marsk Tower, er Skærbæk (ca. 2,7 km), Ballum (ca. 5,6 km), Rømø (ca. 15 km), Arrild (ca. 15 km), og Højer (ca. 27 km).

Esmark udlejer flere end 100 sommerhuse i de nævnte områder, og der er altid rig mulighed for at komme til toppen af udsigtstårnet, når du holder ferie hos os i et sommerhus ved Vesterhavet.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...