Charmerende stråtækt feriehus nær mark og hav med boblebad

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterende 12, Ballum

- Sommerhusnr.: 88073
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 250 m fra stranden ligger denne charmerende nedlagte gård i idylliske omgivelser på en naturgrund i Ballum, ikke langt fra landsbyen Bredebro. Her er plads til hygge og så langt øjet rækker udsigt over de skønne grønne marker.

Fantastisk feriehus med en stor have

Dette feriehus kan huse op til 8 feriegæster, og det er smagfuldt indrettet i en landlig stil, hvor I helt sikkert vil føle jer tilpas.

Åbn hoveddøren og føl jer hjemme fra starten. Hjertet i det 201 m² store feriehus er opholdsstuen, som forbinder det funktionelle køkken, stuen og spiseområdet. Feriehuset byder jer på en lys og meget smagfuld indretning, som skaber en afslappet ramme for jeres ferie. Her kan I tilbringe hyggelige stunder med at lave mad sammen i køkkenet, spille sjove spil ved spisebordet eller se en god film sammen på tv.

På feriehuset første sal finder I også et billardbord og et bordfodboldbord, som er perfekt til turneringer eller sjov hele året rundt, hvis vejret ikke er helt med jer. På første salen er et skønt naturligt lysindfald, her er loft til kip og fritlagte bjælker. Et helt perfekt fællesrum, hvor I kan nyde hinandens selskab og feriestemningen. 

Feriehuset er desuden udstyret med tre gode badeværelser, naturligvis alle med gulvvarme. I det store badeværelse finder I en luksuriøs wellness-oase med boblebad, hvor I kan lade batterierne op efter en begivenhedsrig dag på stranden. Derudover finder I i planløsningen fire soveværelser i huset, hvoraf tre soveværelser er udstyret med dobbeltsenge og det fjerde værelse har to enkeltsenge.

Hyggelig terrasse/have med udsigt til solnedgang.

Feriehuset er beliggende på en stor naturgrund. Den åbne terrasse er udstyret med liggestole, havemøbler og grill. Den store terrasse er afskærmet, så I kan nyde de varme dage uforstyrret.

Mens I nyder freden og roen på terrassen, kan de små gynge eller bruge den store trampolin.

Fra terrassen har I også adgang til et fint redskabsskur, hvorfra det også er muligt at sidde i læ for vind og regn eller nyde morgenkaffen en tidlig forårsdag og se morgendisen ligge på markerne.

Maleriske omgivelser og kun 250 meter til Vadehavet     

Området omkring Ballum er et fremragende udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser på den danske vestkyst. Vadehavet ligger så at sige lige uden for døren.

Hvis du vil tilbringe dagen på de brede sandstrande, er Rømø kun 15 minutters kørsel væk.

Både byerne Tønder og Ribe, Danmarks ældste by, har meget at byde på. I form af maleriske gamle huse, shoppingmuligheder, museer og ikke mindst kulinariske oplevelser finder I et rigt udbud til jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88073

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, viel Platz, allerdings auch relativ hellhörig!



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:201 / 700
Renoveret / Byggeår:2010 / 1850

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...