Romantisk stråtækt sommerhus ved Vadehavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterende 45, Ballum

- Sommerhusnr.: 88148
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser til jeres næste familieferie? Så er Vesterende 45 i Ballum et godt bud. Her har 5 gæster og 1 hund mulighed for at tilbringe uforglemmelige dage lige ved Vadehavet. Fra sommerhuset kan I nyde den vidunderlige udsigt over Vadehavet og marsken.

Idyllisk feriehus til 5 personer

Så snart I træder ind ad hoveddøren, vil I føle jer hjemme i dette skønne sommerhus. Feriehuset er bygget i 1890 og er løbende blevet moderniseret uden at miste sin oprindelige stil.

Hjerterummet i feriehuset finder I i stueetagen. Her er køkken og stue forbundet i ét, og brændeovnen skaber en ekstra hyggelig feriestemning og bidrager til den gode atmosfære. Køkkenet er rummeligt og indrettet med opvaskemaskine, så I ikke selv skal stå med opvasken efter madlavningen.

Den separate spisestue ligger ved siden af stuen, hvor I kan nyde lækre feriemåltider eller spille sjove spil. I sommerhuset er der Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres medbragte telefoner.

Feriehuset har et fint badeværelse med bruser samt et gæstetoilet, så køen ikke bliver for lang om morgenen. Der er både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset.

På 1. salen finder I endnu en stue med fantastisk udsigt til vandet samt 2 af sommerhusets i alt 3 soveværelser. Der er 2 værelser med dobbeltseng, mens det sidste værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Fin plænegrund med udsigt til vandet

Feriehuset ligger på en fin grund med en stor græsplæne. På terrassen er der liggestole, havemøbler og grill, og mens du nyder freden og roen på terrassen, kan de små lege på græsplænen. Fra haven har I også udsigt til Vadehavet, som blot ligger 100 meter herfra.

Smukke omgivelser og lige ved Vadehavet  

Området omkring Ballum er et fremragende udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser på Vestkysten. Vadehavet ligger nærmest lige uden for døren, og hvis I vil tilbringe dagen på en bred sandstrand, så er I på Rømø i løbet af 15 minutter i bil.

Både byerne Tønder og Ribe, Danmarks ældste by, har meget at byde på. I form af smukke gamle huse, shoppingmuligheder, museer og kulinariske oplevelser, er der masser at tage sig til på ferien her.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88148

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus für jeden der vollkommenen Ruhe direkt am Wattenmeer sucht. , Schlicht und nützlich eingerichtet, aber trotzdem gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön Eingerichtetes Haus



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:179 / 1.592
Renoveret / Byggeår:2023 / 1890

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...