Strandnært, moderne feriehus med brændeovn og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 35, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1019
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Arvidvej 35 i dette moderne og samtidig hyggelige sommerhus, som indbyder til en afslappende ferie på Vestkysten. Sommerhuset er bygget i 2023, og det byder på høj kvalitet, komfortable møbler i en typisk skandinavisk stil og en dejlig udespa på terrassen. Med 4 dobbeltsenge er der plads nok til hele familien eller venner, der rejser sammen op til 8 personer. Op til 2 firbenede venner kan desuden ledsage jer og nyde lange gåture på stranden.

Moderne og hyggelig indretning

Den lyse og harmonisk indrettede opholdsstue udgør hjertet i dette skønne feriehus. Her kan hele familien samle sig foran tv’et og arrangere en filmaften sammen. I sommerhuset er der danske tv-kanaler. Den knitrende brændeovn giver det sidste til den helt rette feriestemning. Derudover har sommerhuset en energibesparende varmepumpe, som I kan bruge til at varme sommerhuset op med.

Gennem de store vinduespartier kan I lade blikket vandre over landskabet, som omgiver jer – et helt rigtig sted for afslapning og velvære. I det åbne køkken, som er udstyret med gode hvidevarer, kan I tilberede den ene eller den anden smagfulde ferieret. Og lystfiskerne blandt jer vil helt sikkert blive glade for 80 l fryseren, hvori I kan opbevare dagens fangst.

For at undgå ventetid er der hele 2 badeværelser med gulvvarme i dette velindrettede sommerhus, så feriedagen kan starte afslappet. De 4 hyggelige soveværelser er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge. Her kan I sove afslappet og samle ny energi til aktiviteterne næste dag.

Wellness og afslapning under åben himmel

En rummelig terrasse venter på jer i det udendørs område ved sommerhuset. Takket være den delvise overdækning kan I altid finde en god plads her uanset vejret. Komfortable havemøbler og liggestole er naturligvis tilgængelige for jer. Læn dig tilbage med din yndlingsbog og glem alt om hverdagens stress og jag.

Højdepunktet er uden tvivl udespaen. Hvad kunne være mere dejligt end at nyde et varmt bad under stjernehimlen efter en oplevelsesrig feriedag i naturen?

Som et ekstra plus er der opladningsmulighed til din elbil ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Unikt hede- og klitlandskab samt en fantastisk sandstrand

Kun 300 meter adskiller jer fra den brede sandstrand ved Vesterhavet. Efter en kort gåtur gennem hede- og klitlandskabet breder Vesterhavet sig ud foran jer. For naturelskere og vandsportsfans er den danske vestkyst det perfekte sted, uanset om I vandrer eller cykler gennem heden og langs Ringkøbing Fjord, fisker eller surfer – her er der noget for enhver.

Om morgenen kan I tage et smut forbi den lokale købmand efter nybagte rundstykker, eller I kan handle ind til en lækker grillmiddag med saftige bøffer.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1019

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst hus med lækkert stort leve rum og store glasdøre ud til stor terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr neu. Deshalb ist alles noch gut in Schuss. Die Einrichtung ist gemütlich und es ist alles da was es braucht. Super große Terrasse, top auch der Whirlpool und die Sauna.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Ist ein Traum. Es Ist noch sehr neu und aus diesen Grund natürlich noch nicht abgenutzt. Das war wirklich sehr angenehm. Es war das beste Haus, welches wir bis jetzt in Dänemark hatten. Direkt in Strandnähe, sodass man die Wellen rauschen hört. Ein wirklich fabelhaftes Haus mit einem großen Wohnraum mit offener Küche. Eine riesige Terrasse mit Sauna und Whirlpool. Was will man mehr

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.218
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...