Femstjernet feriehus med sauna og lækker terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 308, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1681
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et lækkert feriehus med ekstra meget at byde på? Så er dette femstjernede ikke-ryger hus i Bjerregård værd at kigge nærmere på. Det nybyggede hus har en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra havet, og lækre faciliteter såsom sauna og en delvist afskærmet og overdækket terrasse sætter prikken over i’et.

Egen sauna, luksus og kvalitet på 112 m²

På Arvidvej 308 er der ikke sparet på noget, og feriehuset udstråler luksus og kvalitet allerede ved første øjekast. Så snart I træder indenfor, vil I blive mødt af den moderne og lækre indretning, og med højt til loftet og 112 m² at brede sig på, er der mere end god plads til 6 personer (og 2 hunde).

I opholdsrummet smelter køkken, stue og spiseafdeling sammen i ét, og brændeovnen i midten sørger for både varme og feriestemning året rundt. Med en lynhurtig internetforbindelse kan I også roligt medbringe jeres iPad’s og computere, så der kan streames film over Netflix på sofaen en sen ferieaften.

Huset er udstyret med 2 lækre badeværelser, så I slipper for morgenkø til toilettet, og fra det ene badeværelse har I tilmed adgang til jeres helt egen sauna. Mon ikke der bliver brugt et par afslappende timer i varmen i løbet af ferien?

Lækker terrasse og kort vej til stranden

Den store terrasse har mange kvaliteter og er både lukket, delvist overdækket og delvist afskærmet med glasparti mod vest. Her kan I altid sidde i både læ og ly og nyde den friske luft og den flotte udsigt ud over klitlandskabet.

Kun 300 meter væk ligger den kilometerlange sandstrand, og det er oplagt at tage børnene og hundene med på en udflugt til det brusende Vesterhav. Dyp fødderne i vandkanten på en varm sommerdag, eller flyv med drage på en blæsende efterårsdag. Her er altid noget nyt at opleve.

Rund dagen af med en hyggelig grillaften under den overdækkede terrasse, hvor de næste par dages ferieplaner kan lægges og alle dagens oplevelser kan blive delt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset A1681

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gemütliches Ferienhaus in dem man sich sofort wie zu Hause fühlt und das keine Wünsche offen lässt.
Die Sauna ist großartig und wird super schnell warm.
Die Bäder bieten viel Stauraum.
Im Haus sind viele Schränke und Staumöglichkeiten vorhanden. Im Nebengebäude sind Waschmaschine und Trockner untergebracht. Hier passen auch noch gut Fahrräder und Kinderwagen hinein.
Die Terasse bietet viele Sitzmöglichkeiten, überdacht und windgeschützt.
Bis zum Stand sind es nur wenige Gehminuten. Das Ferienhausgebiet ist sehr ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, modernes Haus in genialer Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und schickes Ferienhaus. Wir haben uns sofort wohl gefühlt, wodurch der Urlaub in der ersten Sekunde gestartet ist. Der Blick auf die Dünen entschädigt sogar schlechtes Wetter und wir werden dieses Haus auf jeden Fall wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.201
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...