Femstjernet feriehus med sauna og lækker terrasse

5
4308
Arvidvej 308, Bjerregård - Søg på husnr. A1681

Er I på udkig efter et lækkert feriehus med ekstra meget at byde på? Så er dette femstjernede ikke-ryger hus i Bjerregård værd at kigge nærmere på. Det nybyggede hus har en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra havet, og lækre faciliteter såsom sauna og en delvist afskærmet og overdækket terrasse sætter prikken over i’et.

Egen sauna, luksus og kvalitet på 112 m²

På Arvidvej 308 er der ikke sparet på noget, og feriehuset udstråler luksus og kvalitet allerede ved første øjekast. Så snart I træder indenfor, vil I blive mødt af den moderne og lækre indretning, og med højt til loftet og 112 m² at brede sig på, er der mere end god plads til 6 personer (og 2 hunde).

I opholdsrummet smelter køkken, stue og spiseafdeling sammen i ét, og brændeovnen i midten sørger for både varme og feriestemning året rundt. Med en lynhurtig internetforbindelse kan I også roligt medbringe jeres iPad’s og computere, så der kan streames film over Netflix på sofaen en sen ferieaften.

Huset er udstyret med 2 lækre badeværelser, så I slipper for morgenkø til toilettet, og fra det ene badeværelse har I tilmed adgang til jeres helt egen sauna. Mon ikke der bliver brugt et par afslappende timer i varmen i løbet af ferien?

Lækker terrasse og kort vej til stranden

Den store terrasse har mange kvaliteter og er både lukket, delvist overdækket og delvist afskærmet med glasparti mod vest. Her kan I altid sidde i både læ og ly og nyde den friske luft og den flotte udsigt ud over klitlandskabet.

Kun 300 meter væk ligger den kilometerlange sandstrand, og det er oplagt at tage børnene og hundene med på en udflugt til det brusende Vesterhav. Dyp fødderne i vandkanten på en varm sommerdag, eller flyv med drage på en blæsende efterårsdag. Her er altid noget nyt at opleve.

Rund dagen af med en hyggelig grillaften under den overdækkede terrasse, hvor de næste par dages ferieplaner kan lægges og alle dagens oplevelser kan blive delt.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.201
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...