Venligt indrettet feriehus tæt på havet og med hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Auroravej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1712
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det sydlige Bjerregård ligger dette klassiske træferiehus. Her er rammerne sat for en enkel og hyggelig ferie med familien eller kæresten – og også de sidste familiemedlemmer, hundene, er hjerteligt velkomne. Bo kun 600 meter fra vandet i et venligt og nyrenoveret (2018) hus med brændeovn.

Nyrenoveret og imødekommende med brændeovn

Det er nemt at se, at Auroravej 14 i 2018 har fået en ekstra kærlig hånd, og den venlige indretning bærer stort præg af den nylige renovering, som har gjort omgivelserne endnu mere imødekommende.

I stuen står brændeovnen for hyggen på de kolde og grå feriedage, og med en kop varm kakao, et spil kort og lyden af de knitrende flammer i baggrunden, kan det ikke blive meget hyggeligere.

Huset er udstyret med en gratis internetforbindelse, som både er hurtig og stabil – det betyder, at I roligt kan tage jeres iPad’s og computere med og streame film om aftenen. Opvaskemaskinen klarer det praktiske arbejde for jer, og vaskemaskinen er ideel til jer, der har små børn.

Lukket terrasse og kun 600 meter til vandet

Med til huset hører en stor, lukket terrasse, som er rigtig praktisk, hvis I har små børn eller hunde med. Her kan de få lov til at løbe frit, mens I daser i solsengene eller tænder op i grillen og gør klar til en lækker middag. Til børnene er der også sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

En beliggenhed kun 600 meter fra stranden gør Vesterhavet til et oplagt udflugtsmål, og lige meget om der er høj sol og et stille, blå hav, eller blæst og store bølger, er stranden altid en imponerende oplevelse. Også hundene vil elske en gåtur langs vandkanten, hvor de kan få lov til at dyppe poterne i havet.

Hold en fantastisk og afslappende ferie med dem, du holder af, her.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1712

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes freundlich eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet und gut ausgestattet. Wir waren dort mit zwei Personen und einem Hund. Vorteilhaft ist die überdachte Terrasse mit dem umzäunten Außenbereich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.217
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...