Skønt 6-personers sommerhus med brændeovn og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

P Chr Dahls Vej 36, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1873
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Er I på jagt efter et dejligt sommerhus med sauna og brændeovn til jeres næste familieferie, så er feriehuset på P Chr Dahls Vej 36 et godt bud. Her er der plads til 6 feriegæster samt 1 hund, som kan nyde en afslappende ferie i skønne omgivelser. feriehuset er renoveret i 2021, hvor der bl.a. er lavet helt nyt køkken. Fra sommerhuset er der blot 500 meter til Vesterhavet og den hvide sandstrand.

Ferie i Bjerregård på den danske vestkyst

I ferieområdet Bjerregård venter jer et betagende landskab på Landtangen Holmsland Klit. I vest ligger den kilometerlange strand, hvor vinden og Vesterhavet hver dag skaber nye kunstværker i sandet. I kontrast hertil finder I mod øst Ringkøbing Fjord, hvor der er mere roligt. Fjorden er især populær blandt lystfiskere.

Vil I på en længere dagstur, kan I køre en tur til den gamle købstad Ringkøbing, som byder på et bredt udvalg af butikker og lækre restauranter. På vejen hjem kan I slå et smut forbi Søndervig eller Hvide Sande, som også er et besøg værd.

Et tilbagetog fra hverdagen i dejligt sommerhus med sauna

Efter lange vandreture i det naturskønne område er der plads til hygge og afslapning i feriehuset. Den energibesparende varmepumpe sikrer jer en behagelig temperatur i opholdsrummet, mens brændeovnen spreder både varme og en hyggelig feriestemning. I sommerhuset står en Chromecast til jeres rådighed, så I kan streame jeres yndlingsfilm til en hyggelig filmaften i familiens selskab. Køkkenet er renoveret i 2021 og er udstyret med alt praktisk udstyr, I skal bruge til at tilberede en lækker middag.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med 2 komfortable enkeltsenge. På de sidste værelser finder I dobbeltsenge til en god nats søvn. Inden sengetid kan I slappe af med en tur i den varme sauna og nyde et afslappende øjeblik med wellness efter en oplevelsesrig feriedag.

Grillaftener, spil og sjov på terrassen i den friske havluft

På de varme sommerdage kan I slappe af på den skønne terrasse, som indbyder til mange hyggelige stunder. På naturgrunden er der god plads til boldspil og leg for børnene, mens forældrene drikker en friskbrygget kop kaffe på terrassen, som er delvist overdækket. Til familiens yngste er der et gyngestativ.

Dagen kan afsluttes med en grillaften med lækkert kød og et køligt glas vin, mens solen går ned bag klitterne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.231
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...