Feriehus til 5 personer med brændeovn

3
icon
icon
icon

Arvidvej 160, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1062
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Bjerregård finder I dette fine sommerhus, som har plads til 5 feriegæster. Feriehuset på Arvidvej 160 indbyder til ren afslapning. Efter en god dag på stranden kan I sætte jer til rette i sofahjørnet og nyde aftenen med varmen fra brændeovnen.

Hyggeligt opholdsrum med plads til hele familien

Samlingspunktet i feriehuset finder I i det hyggelige opholdsrum. Opholdsrummet ligger i åben forbindelse med sommerhusets køkken, så familien kan være samlet mest muligt under ferien. Stuen er indrettet med en brændeovn, som spreder varme og en ekstra hyggelig feriestemning. Sommerhuset har desuden en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

De 5 sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser, hvoraf der er en dobbeltseng på det ene. De sidste to soveværelser er indrettet med henholdsvis 1 og 2 enkeltsenge.

Endeligt er der også en vaskemaskine i feriehuset, så I kan vaske lidt tøj i løbet af ferien.

Afskærmet terrasse på skøn naturgrund

Med en frisk kop kaffe kan morgensolen nydes på den østvendte og afskærmede terrasse, inden resten af familien vågner. Senere på dagen kan I rykke videre til den sydvendte terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag. Her er plads til hele familien, og der indbydes til mange hyggelige stunder sammen.

Mens aftenens grillmåltid forberedes, kan børnene lege på den skønne naturgrund.

Bjerregård mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Stranden ligger kun 600 meter fra sommerhuset, hvor der kan bygges store sandslotte, samles muslinger og meget andet. På en varm sommerdag er det også oplagt at gå en god tur med fødderne i vandkanten.

Det naturskønne område i Bjerregård er præget af et smukt hede- og klitlandskab, som indbyder til lange gå- eller cykelture.

Til længere udflugter kan det varmt anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, hvor der er et bredt udvalg af lokale forretninger samt hyggelige caféer og restauranter. Der er også mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter i Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster om sommerhuset AA1062

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus in Bjerregård ist ein etwas älteres Ferienhaus mit 2 Terrassen, die zum Ausruhen und Grillen einladen. Der Wohnbereich ist weiträumig mit einer offenen Küche. Dort findet man alles was man zum Kochen braucht. Im Winter kann man den Kamin nutzen und sich wärmen.
Das Bad bietet eine Dusche und ausreichend Platz. Es gibt 2 Schlafzimmer mit 2 Betten und ein Zimmer mit einem Doppelbett inkl. Fenster.
Alles in allem ein kleines gemütliches Ferienhaus für 2 Personen.

DE
D.
sagde , Landquart

Ein ruhig gelegenes, älteres Ferienhaus mit großzügiger Stube, jedoch kleineren Zimmern. Die Einrichtung hat alles, was man so braucht. Sehr gut sind die verschiedenen Aussensitzmöglichkeiten rund ums Haus. Ein kleiner Schuppen bietet Ablage für alles, was man nicht ins Haus nehmen möchte (Angelausrüstung, etc.)

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches kleines Ferienhaus. Ideal für 4 Personen. Alles vorhanden was man für einen Selbstversorgerurlaub benötigt. Perfekt ist auch die Nähe zum Strand.
Das Häuschen können wir nur weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.240
Renoveret / Byggeår:2008 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...