Moderne sommerhus med sauna, udespa og udebruser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 174, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1186
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sidder I med en drøm om et sommerhus tæt på Vesterhavet? Så er dette dejlige sommerhus på Arvidvej 174 et meget godt bud på jeres næste sommerferie. Feriehuset på 120 m2 er bygget i 2021 og har rigeligt med plads til hele familien og jeres hunde. Den smukke strand med de fineste små sandkorn ligger kun 700 meter fra sommerhuset og nås inden for få minutter. Her kan hele familien bygge sandslotte, spille tennis eller bade i Vesterhavet. I dette skønne feriehus er der udespa, udebruser, sauna samt 2 badeværelser.

Lækkert sommerhus, lyst og moderne indrettet

Dette lækre og moderne indrettede sommerhus er bygget i 2021. Sommerhuset er bygget i fine kvalitetsmaterialer i lys og moderne stil. Til de lidt køligere efterårsaftener kan I med fordel tænde for sommerhusets energibesparende varmepumpe, som giver en meget behagelig varme.

I feriehuset er der lynhurtigt internet samt Chromecast, så I har mulighed for at streame musik eller film til hele familien under jeres ophold. Nyd en hyggeaften i sofaen med en god film og popcorn eller tag et familiespil ved det store spisebord. I kan også sætte jer på bænken ved det store vindue, hvorfra I kan nyde den uforstyrrede udsigt til den smukke natur, heden og klitlandskabet og nyde stilheden.

Sommerhuset er smagfuldt indrettet med farverige, behagelige og moderne møbler. Det åbne køkken indbyder til fælles madlavning, så måske familiens mindste vil hjælpe til med aftensmaden en af feriedagene? I køkkenet finder I desuden en højtaler med bluetooth. Fra køkkenet er der udgang til den store træbelagte terrasse med de grønne arealer omkring.

Der bliver desuden god tid til at slappe af på ferien, eftersom feriehuset er udstyret med både opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine og tørretumbler. Efter en dejlig dag på stranden, er det nemt at putte håndklæderne i den kombinerede vaske/tørremaskine, så de er klar til næste dags strabadser.

4 soveværelser og 2 badeværelser samt sauna

De 4 soveværelser har alle behagelige trælaminatgulve. Når dagen er ved at være omme, og det er tid at trække sig tilbage, indbyder de bekvemme senge til en god nats søvn. 2 af soveværelserne byder på dobbeltsenge, mens de resterende 2 byder på enkeltsenge.

I sommerhuset er der desuden 2 badeværelser, begge med flisebelagt bruseniche og behagelig gulvvarme, som er dejligt at betræde på kolde morgener med de bare fødder. I det ene badeværelse er der direkte adgang til saunaen, hvor der er rigeligt med plads til jer.

Der er radiatorer på såvel værelser som badeværelser.

Delvist overdækket terrasse med udekøkken, udespa og udebruser

Dette sommerhus omkranses af en smuk træterrasse med direkte adgang til naturen. På terrassen finder I et udekøkken med rindende vand og bordplads. Her kan aftensmaden forberedes og efterfølgende tilberedes på kulgrillen, så der er lagt op til rigtig feriehygge på terrassen på en smuk, lun sommeraften.

Eller hvad med at læse en god krimi i en af liggestolene, mens børnene leger omkring feriehuset? Senere på aftenen kan I nyde den smukke stjernehimmel, mens I sidder i udespaen med et glas vin. Efter en tur i det udendørs spabad kan I afslutte en skøn feriedag om sommeren med en frisk og afkølende tur under udebruseren.

Roligt ferieområde ved Vesterhavet i Bjerregård

Pak kufferten og smut til vestkysten. Bjerregård ligger smukt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og her er der et væld af muligheder og aktiviteter til jeres ferie.

Vesterhavet indbyder til leg på stranden og badeture, eller hvad med at forsøge jer med at flyve med drager? Her findes Danmarks smukkeste solnedgange, og det hvide sand indbyder til at bygge sandslotte sammen med børnene.

Forsøg jer med windsurfing, kitesurfing eller stand up paddling, lej en kajak eller besøg Hvide Sande, den lille fiskerby, som ligger i kort afstand fra feriehuset. Hvide Sande byder på restauranter, masser af shoppingmuligheder, lækre fiskeforretninger og endda mulighed for at fange dagens aftensmad selv ved kajen! Her er der masser af muligheder for at fiske.  

Det siger vores gæster om sommerhuset AA1186

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Wohlfühlhaus mit hochwertiger und stimmiger Ausstattung, viel Platz, viel Aussicht und jederzeit eine windgeschützte Ecke!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war einwandfrei, sehr schick eingerichtet, sauber und top ausgestattet. Wir haben uns im Haus und auch in den Umgebung sehr wohlgefühlt. In 10 Minuten konnte man schon am Strand sein, der nächste Supermarkt und das Esmark Büro waren keine 5 Fahrminuten weit weg.
Absolute Weiterempfehlung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten einen wundervollen Urlaub in diesem Ferienhaus. Es ist alles vorhanden, was man braucht, die Umgebung und der Stand sind wundervoll und auch bei schlechtem Wetter kann man es in dem gemütlich eingerichteten Haus entspannt aushalten. Jederzeit wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.354
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...