Skønt sommerhus med dejlig lukket terrasse og carport

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 20, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2008
7 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde ferie i et dejligt og velholdt sommerhus med carport, som er godt beliggende på en 1.299 m2 stor naturgrund. De fantastiske terrasser rundt om hele sommerhuset giver rig mulighed for at opholde sig udendørs det meste af sommeren. Feriehuset er smagfuldt møbleret og fremstår lyst, venligt og indbydende.

Sommerhus med flotte terrasser

Mod øst er der en god delvist afdækket og flisebelagt terrasse, som er ideel i formiddagstimerne, eller når vinden kommer fra vest. Denne terrasse forbinder også carport, den flotte indkørsel og indgangen til feriehuset. Mod nord er der endnu en flisebelagt og helt åben terrasse. Mod syd og mod vest er der en stor og helt lukket træterrasse, som giver både læ og ro fra omverdenen.

Derudover er der en hyggelig udendørs pejs og matchende stenbord. Alt er flot og gennemført og af høj kvalitet.

Dejligt sommerhus

Indvendigt er sommerhuset også renoveret og løbende vedligeholdt. Alle rum er lyse og indbydende. Der er lyse trævægge og lofter, lyse trægulve i alle rum, bortset fra entre, badeværelser og køkken. Den gode entre er rummelig og har en smart opbevaring af fodtøj.

Der er 2 badeværelser, ét med spa, sauna, bruseniche og gulvvarme. Det andet har toilet, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme.

Der er 3 soveværelser, 2 med dobbeltseng og det sidste værelse med 2 enkelt senge. Derudover er der en madras på hemsen.

Køkken og stue går ud i et. Køkkenet har vinylgulv, og der er opvaskemaskine, fryser på 45 L og mikroovn. Den dejlige og hyggelige stue har loft til kip, en god og velplaceret brændeovn, store vinduespartier, terrasseudgang mod syd, mod vest og mod nord. Der er en fladskærm på væggen, Chromecast og gratis trådløst internet. Derudover er der 2 energibesparende varmepumper, som kan bruges som aircondition på varme dage.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2008

DE
D.
sagde , Deutschland

Es wurde an alles gedacht, die Streichhölzer liegen auf dem Korb mit den Holz Scheiten, auf der Terrasse sind Solar Lichter verteilt, die dann Nachts leuchten.Die Zimmer haben kleine Dekos auf der Fensterbank Im Garten steht ein großer Stein Grill. Insgesamt alles sehr gepflegt und sauber.Betten sind sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus im top Zustand. Technisch auf dem neuesten Stand mit Solarpanel, prima Kamin, Carport, Induktionsherd / Ofen, gutem Fernseher, Gasgrill, modernes Bad mit Fussbodenheizung und guter Dusche sowie ein 2. Bad mit Whirlpool und Sauna. Sehr guter Aussenbereich mit komplett umschlossenen 2 Terrasse, davon eine überdacht und einer 3 geschützt hinter der Küche. Alle Geräte der Küche sind funktional und qualitativ gut. Das gesamte Haus ist für unseren Geschmack nett, freundlich und schön eingerichtet.
Überdachter Eingangsbereich mit Garderobe. Gute Betten und Bettzeug. Schönes, grosses Grundstück in ruhige Umgebung in einer Sackgasse.
Ingesamt einfach nur empfehlenswert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sauberes, gut ausgestattetes Ferienhaus in guter Lage. Guter Sicht- und Windschutz. Gute Audio und TV- Ausstattung. Perfekt zum Ausspannen. Ruhig gelegen. Einkaufsmöglichkeit zu Fuß in wenigen Minuten erreichbar.
Ein sehr empfehlenswertes Haus.
Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.299
Renoveret / Byggeår:2005 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...