Hyggeligt feriehus tæt på dagligvarebutik og legeplads

3
icon
icon
icon

Kirksvej 3, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2014
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne ferieområde Bjerregård finder I dette hyggelige og velholdte sommerhus til 6 personer samt 2 hunde. Feriehuset er beliggende på en delvist afskærmet naturgrund, og herfra er der blot en kort gåtur til den lokale købmand, legepladsen og stranden. I opholdsrummet kan I varme jer foran brændeovnen efter en oplevelsesrig feriedag.

Velindrettet sommerhus med brændeovn

I det velindrettede feriehus finder I et godt køkken, som står i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen. I stuen er der en brændeovn, som spreder en ekstra hyggelig feriestemning – og dejlig varme på en kølig efterårsdag. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Sommerhuset har 3 gode dobbeltværelser (140×200) med komfortable boxmadras senge, som sikrer jer en god nats søvn.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Stor, lukket terrasse

Feriehuset har en stor lukket terrasse, som er indrettet med havemøbler, liggestole samt en grill, så I kan afslutte en god feriedag med en lækker bøf og et køligt glas vin. På den store naturgrund er der god tumleplads til børnene og familiens hunde. Ikke langt fra feriehuset ligger den lokale købmand og ligeledes en god legeplads.

Ferie i Bjerregård

Fra sommerhuset på Kirksvej 3 er der gode muligheder for vandreture til Ringkøbing Fjord og badestranden ved Vesterhavet.

En køretur til byerne i området bør også stå på programmet. I Hvide Sande er der mulighed for både shopping og restaurantbesøg på en af de lokale restauranter.

I området er der desuden flere fine surfpladser samt muligheder for lystfiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2014

D.
sagde , Fredericia

Super fint hus med fine soverum, dejligt stort køkken med masser af udstyr – dejlig stue og en kæmpestor lækker indhegnet terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.075
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...