Hyggeligt sommerhus med sauna kun 50 meter fra Bjerregård strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 74, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2034
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Rauhesvej 74 finder I dette hyggelige sommerhus med en fantastisk beliggenhed i yderste klitrække. Herfra er der blot 50 meter til Vesterhavet og den fine sandstrand, som indbyder til lange gåture med fødderne i vandet. Feriehuset til 6 personer har 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene er lukket og udstyret med en udendørspejs. Jeres hunde er desuden hjertelig velkomne i feriehuset.

Fremragende beliggenhed tæt på Bjerregård strand

Sommerhuset har den bedst tænkelige beliggenhed i sidste klitrække kun 50 meter fra Vesterhavet og den dejlige sandstrand – Det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie og med den smukke vestjyske natur lige uden for døren.

Bjerregård er et naturskønt område præget af et smukt hede- og klitlandskab, der er forbundet af et godt stisystem. Området har en lokal købmand, hvor I kan hente friskbagte rundstykker og lækkert kød til grillen.

En kort køretur mod nord bringer jer til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af lokale butikker og gode restauranter og caféer. Måske I også vil en tur til toppen af Lyngvig Fyr?

Godt indrettet sommerhus med brændeovn og sauna

Fra sommerhusets køkken ser man ind i den store stue med lyse trævægge, som er med til at give huset et dejligt lyst udtryk. Her er spiseafdelingen og et hyggeligt hjørne med lædersofaer og den lunende brændeovn. Der er lagt nyt laminatgulv i hele sommerhuset i 2018.

Sommerhusets 6 sovepladser fordeler sig på 3 gode værelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge.

På badeværelset er der gulvvarme, så ingen fryser fødderne om morgenen. En god og oplevelsesrig dag kan afsluttes med masser af afslapning og velvære i feriehusets sauna.

Desuden er her en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske lidt tøj i løbet af ferien.

 

Skønne terrasser og udendørs pejs

Sommerhuset har 2 delvist overdækkede og afskærmede terrasser, hvoraf den ene er udstyret med en skøn udendørs pejs, som gør de lange, lyse nætter endnu hyggeligere. På terrassen finder I naturligvis både havemøbler, liggestole og grill – Alt hvad I skal bruge på en skøn sommerdag.

Til de yngste i familien er her både sandkasse samt et gyngestativ. 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2034

D.
sagde , Odense SV

Hyggeligt sommerhus med super god beliggenhed og tæt på stranden 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.317
Renoveret / Byggeår:2017 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...