Feriehus med sauna og lukket terrrasse nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 311, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2083

Hyggeligt og indbydende feriehus beliggende tæt på stranden i Bjerregård. Huset er renoveret i 2012 og fremstår lyst og indbydende. Her er bl.a. en dejlig sauna og en lukket og delvist overdækket terrasse mod syd samt carport.

Hyggeligt feriehus med sauna – perfekt til en afslappende ferie

Feriehuset blev renoveret i 2012, så det fremstår lyst og indbydende. Her er plads til i alt 5 personer fordelt på tre hyggelige soveværelser; alle med gode boksmadrasser.

Det gode køkken med opvaskemaskine er i åben forbindelse med den hyggelige stue, som er indrettet med pæne og komfortable møbler, brændeovn og en 40″ Smart-TV. Badeværelset er godt indrettet med en brusekabine og en lille sauna, hvor du rigtig kan slappe af og nyde ferien. Her er også gulvvarme.

Tæt på stranden i Bjerregård

Feriehuset har en rigtig fin beliggenhed kun få minutters gang fra den skønne strand i Bjerregård. Her vil du hele året rundt kunne nyde gåture langs vandet og lege med børnene i sandet.

Dejlig lukket terrasse til solbadning og grillhygge

Den lukkede terrasse er udført i flotte materialer, og den strækker sig hele vejen rundt om huset, så den er helt perfekt til familier, der har småbørn eller måske en hund med på ferie. Terrassen er delvist overdækket og giver derfor rig mulighed for at finde både læ eller sol, afhængigt af ens ønsker og behov. Desuden er den ideel til hyggelige grillaftener, og der er gode havemøbler, liggestole og grill. Ved feriehuset er der også en carport til bilen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.219
Renoveret / Byggeår:2012 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (36 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...