Skønt feriehus med sauna og lukket terrasse nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 311, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2083
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 311 i Bjerregård ligger dette hyggelige sommerhus for enden af en sidevej. Herfra har I kun 400 meter til den skønne sandstrand, hvor I kan nyde dagen med fødderne i vandkanten. Sommerhuset er velholdt og løbende renoveret. Her er blandt andet en dejlig sauna, brændeovn, en lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og en carport til bilen. Har I en hund, er den også velkommen i feriehuset.

Hyggeligt feriehus med sauna – perfekt til en afslappende ferie

Feriehuset er løbende blevet renoveret og er særdeles velholdt, så det fremstår lyst og indbydende. Her er plads til op til 5 personer, som kan nyde en dejlig ferie på vestkysten. De 5 sovepladser fordeler sig på 3 hyggelige soveværelser, som alle har gode boksmadrasser. På 2 af soveværelserne er der dobbeltsenge, hvor der kan samles energi til morgendagen. Det sidste soveværelse ligger i forbindelse med stuen, og her finder I 2 enkeltsenge.

Det gode køkken er veludstyret og indeholder alt, hvad der skal bruges til at lave et lækkert måltid. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, som er indrettet med pæne og komfortable møbler, brændeovn og et 40″ Smart-TV. Brændeovnen spreder varme og ekstra hygge til ferien. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen behagelig.

Badeværelset er godt indrettet med en brusekabine og en fin sauna, hvor I rigtig kan slappe af og nyde ferien. Her er også gulvvarme. I sommerhuset finder I desuden en vaskemaskine, så I kan have rent tøj til hele ferien.

Tæt på stranden i Bjerregård

Sommerhuset har en rigtig fin beliggenhed kun få minutters gang fra den skønne strand i Bjerregård. Her vil I hele året rundt kunne nyde gåture langs vandet og lege med børnene i sandet. Bjerregård er forbundet af et rigtig godt stisystem, hvor I kan nyde naturen, som består af et smukt hede- og klitlandskab.

Den lokale købmand ligger kun 1 kilometer fra sommerhuset, og her kan I købe frisk brød til morgenbordet, kød til grillen, is til desserten og meget andet.

Dejlig lukket terrasse til solbadning og grillhygge

Den store lukkede terrasse mod syd er fra 2022 og udgør hele 70m², så den er helt perfekt til familier, der har småbørn eller måske en hund med på ferie. Terrassen er delvist overdækket og har mange ugenerte og hyggelige kroge, hvor der er rig mulighed for at finde både læ og sol hele dagen, afhængigt af ens ønsker og behov. Desuden er den ideel til hyggelige grillaftener, og der er gode havemøbler, liggestole og grill.

Ved feriehuset er der også en carport til bilen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.219
Renoveret / Byggeår:2012 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (36 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...