Aktiv ferie i Bjerregård med swimmingpool og wellness

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 97B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2084
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 13
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt poolhus beliggende på en fredelig plet i Bjerregård. Huset har en skøn wellnessafdeling med swimmingpool, boblebad og sauna og er indrettet, så du kan holde øje med ungerne, mens du sidder i stuen og hygger dig. Her er plads til 8 personer og 2 hunde på de i alt 120 m².

Wellnessferie med swimminpool, sauna og spabad

Her er huset for den aktive feriegæst. Feriestemningen slås an fra det øjeblik, man træder ind i de lyse og elegant indrettede stuer med lækre lædermøbler, lyse trævægge og loft til kip. Herfra er der udsyn til wellness-afdelingen, hvor hele familien kan boltre sig i swimmingpoolen (13m2) med modstrømsanlæg og slappe af i henholdsvis boblebad, sauna og brusebad. Swimmingpoolen opvarmes via denenergibesparende varmepumpe, hvilket er med til at holde energiforbruget i et forhuftigt leje. Det moderne og veludstyrede køkken er husets naturlige centrum og står i åben forbindelse med stuerne, hvor brændeovnen luner og hygger. Her er badeværelse med bruser og et gæstetoilet – begge med gulvvarme. De 4 indbydende soveværelser er indrettet med 2 komfortable dobbeltsenge og 4 komfortable enkeltsenge.

Gode udenomsfaciliteter

Dette skønne hus er beliggende på en stor naturgrund i Bjerregaard og er omgivet af træer og buske. Den store lukkede, møblerede, terrasse vender mod både syd og vest og giver således mulighed for at nyde solen dagen lang samt for spændende kulinariske udfoldelser på husets grill. Til børnene er der både gynger og sandkasse på grunden.

Bjerregård – midt i den smukke natur

I den storslåede natur i Bjerregaard der mulighed for gode traveture med familiens hund eller en badetur fra den fine sandstrand ved Vesterhavet. På den langstrakte Holmsland Klit mellem havet og den idylliske Ringkøbing Fjord er det oplagt at besøge byerne Søndervig med det myldrende liv og gode shoppingmuligheder eller den stor fiskerihavn i Hvide Sande, hvor også de kulinariske tilbud kan friste. Oplevelsesmulighederne er rigtig mange med både bowling, vandski, surfing og lystfiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2084

D.
sagde , Fredericia

Feriehusets kvadratmeter er utrolig godt udnyttet og skøn skøn terrasse og ude område.
Huset har alt det, som i skriver det har

D.
sagde , Roskilde

Dejligt hus som indeholder hvad man har brug for. Poolen blev brugt flere gange om dagen til stor glæde. Fine senge og et plus med det ekstra toilet.Huset ligger godt beskyttet af buskads i et ellers tæt bebygget område. Det lave plankeværk giver en god afskærmning så man føler man har privatliv når man benytter poolen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (76 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...