Charmerende stråtækt sommerhus til 6 personer i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Nygårdsvej 28, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2090
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Med kun 300 meter til Vesterhavet byder Nygårdsvej 28 på god plads til 6 personer og en hund. Feriehuset er i 2 plan, og sammen med annekset er det renoveret i 2022. Fra den lukkede terrasse med havemøbler og grill kan I nyde udelivet på naturgrunden uden at være nervøs for, at hunde eller småbørn bliver væk. Udnyt endelig også muligheden for en frisk tur til hav og strand hver dag, det tager ganske få minutter at gå derned.

Rummeligt og komfortabelt

Det klassiske sommerhus har efter renoveringen bevaret sin charme. Man føler sig straks hjemme, og nyder alligevel godt af de moderne faciliterer. I det åbne køkken er der alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre retter. I opholdsstuen med gulvvarme kan man fra spisepladsen følge med i alt, hvad der sker i både køkken og sofagruppe. Læs en knitrende morgenavis imens kaffen brygger i køkkenet, og ilden i brændeovnen giver ekstra varme og feriestemning til hele opholdsområdet. Med Smart-TV kan i holde en hyggelig filmaften med hele familien.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme, så I behøver ikke at stå i kø til morgenbadet. I annekset er et soveværelse med dobbeltseng, derudover er der et soveværelse i stueplan og 2 soveværelser på 1. sal i feriehuset, alle med enkeltsenge. I sommerhuset er vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe.

Naturgrund og lukket terrasse

Der er både en åben, afskærmet- og en lukket terrasse ved sommerhuset, hvor I kan nyde udelivet i de komfortable havemøbler og liggestole. Den opvoksede beplantning på naturgrunden bidrager med læ og en beroligende skovduft af fyr. Her kan I gå på opdagelse med børnene, hvis ikke I vælger at tage dem med til stranden i stedet, og samle muslinger og skaller, bygge sandslotte og dyppe tæerne i Vesterhavet.

Slut dagen af med en dejlig grillaften på terrassen, og nyd et køligt glas vin, imens solen går ned.

Holmsland Klit – natur og smukke strande

Jeres hyggelige stråtækte feriehus ligger kun 300 m fra Vesterhavet. Det storslåede hav er værd at opleve på alle tider af året, uanset om det er for en forfriskende dukkert, eller det er for at blive rusket godt igennem af blæst, sand og regn. De kilometerlange sandstrande finder du ikke magen til i andre landsdele.

Der er vand på begge sider af Holmsland Klit – mød øst ligger Ringkøbing Fjord, som også tilbyder utallige oplevelser. Tag kikkerten med, hvis I ønsker at observere dyre- og fuglearter.

Besøg også gerne de lokale landsbyer og købstæder. Hvide Sande og Ringkøbing er gode eksempler, hvor du både finder et helt specielt bymiljø, restauranter, butikker og cafeer. På vestkysten har du mulighed for at stresse af og nyde feriestemningen til fulde.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2090

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in Strandnähe mit tollem Waldgrundstück drumherum, das für viel Privatsphäre sorgt. Durch das Schlafzimmer und Bad im Nebengebäude sehr geeignet für zwei Partien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zustand / Ausstattung sehr gut, ein gemütliches Haus zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus wo man sich wohl fühlt, weil es sehr gut ausgestattet ist und Ruhe genießen kann und das mit der ganzen Familie oder Freunden, da es auch ein Nebengebäude gibt mit einem vollständigen Bad

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.331
Renoveret / Byggeår:2022 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...