Hus tæt på strand med vaskemaskine og opvaskemaskine

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 440, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2092
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Et dejligt og rummelig sommerhus med en helt lukket og delvist overdækket terrasse. Her er både opvaskemaskine, gratis trådløst internet, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Huset har plads til 8 personer og ligger kun 400m fra Bjerregård strand.

Et godt sommerhus med alle hårde hvidevarer

Dette rummelige træhus med både vaskemaskine og opvaskemaskine ligger tæt på stranden i Bjerregård. Her er 5 soveværelser i huset, 3 af værelserne har hver en dobbeltseng og de sidste 2 værelser har begge 2 enkeltsenge hver. Husets badeværelse er med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er placeret midt i huset, og er veludstyret med bl.a. en fryser på 50 L, en opvaskemaskine og en mikroovn. Stuen er godt indrettet med komfortable lædermøbler og en hyggelig brændeovn. Her er både fladskærms-TV, en DVD-afspiller og gratis trådløst internet. Fra stuen er der en udgang mod vest til den lukkede terrasse.

God beliggenhed tæt på Bjerregård strand

Huset har en skøn, lukket, sydvestvendt terrasse, som er delvist overdækket og afskærmet. Mod øst er der en mindre terrasse, som også er delvist afskærmet, her kan man med fordel nyde morgensolen. Vesterhavet kan høres tydeligt fra terrasserne, og ligger kun 400 m fra det dejlige sommerhus. På naturgrunden er der en gynge, som de mindste kan fornøje sig med.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...