Dejligt sommerhus i naturområde, tæt på strand med sauna, spa og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 440, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2092
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 440 ligger dette skønne sommerhus, med en helt lukket og delvist overdækket terrasse. Her er både opvaskemaskine, gratis trådløst internet, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Huset har plads til 10 personer og er ideelt for storfamilien – eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lækkert sommerhus med dejlig lukket og delvist overdækket terrasse

Søger I et spændende sommerhus med fantastisk beliggenhed, så er dette skønne feriehus noget for jer.

Feriehuset indbyder til feriehygge med hele familien, her er sandkasse og gynger til de mindre børn og en dejlig lukket terrasse. Her kan I nyde de skønne sommeraftener med et glas vin i hånden, mens bøffen ligger på grillen. Eller nyd en varm sommerdag på liggestolen, med en god bog og en kop kaffe, mens børnene leger udenfor.

Mod øst er der en mindre terrasse, som også er delvist afskærmet, her kan man med fordel nyde morgensolen. Vesterhavet kan høres tydeligt fra terrasserne, og ligger kun 400 m fra dette dejlige sommerhus.

På de lidt koldere dage, indbyder den åbne køkken – stue afdeling til afslapning foran brændeovnen eller hvad med at samle familien ved spisebordet til et familiespil? I hele huset er der behageligt træ laminat gulve i lyse, venlige farver.

Køkkenet er placeret midt i huset, og er veludstyret med bl.a. en fryser på 50 L, køleskab, opvaskemaskine og en mikroovn. Stuen er godt indrettet med komfortable lædermøbler. Her er både fladskærms-TV, en DVD-afspiller og gratis trådløst internet. Fra stuen er der en udgang mod vest til den lukkede terrasse.

To dejlige badeværelser med spa og sauna

Alle  5 soveværelser har lyse træ laminat gulve. 3 af værelserne har dobbeltsenge.

Feriehusets to dejlige badeværelser indbyder til afslapning efter en dejlig dag på stranden. Her kan I benytte vaskemaskinen og tumbleren, så er der rene og tørre håndklæder til næste dags oplevelser på stranden. På begge badeværelser er der behagelig gulvvarme, lækkert til de kolde vintermorgener.

Lyt til Vesterhavet og nyd solnedgangen over klitterne

Gå en dejlig tur på stranden og nyd den eventyrlige solnedgang. Stranden indbyder også hele familien til leg, prøv at sætte en drage op eller fang krabber i vandkanten.

Oplevelserne ligger lige uden for døren. Bag klitterne er der lange cykelstier, som smyger sig gennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab. I kan evt. cykle en tur til den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Gå en tur på molen, nyd en is og oplev havnemiljøet der. Slut dagen med en middag på en af byens gode restauranter. Mulighederne er mange.

 Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...