Godt sommerhus tæt på stranden i ferieområdet Bjerregård

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 307, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2095
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et pænt og velholdt sommerhus venter jer her på Bjerregårdsvej 307. Feriehuset er 93m² stort med stor, lukket og delvist overdækket terrasse og lille ’have’. Sommerhuset byder på sauna og plads til 5 personer og ligger kun 400 meter fra stranden i Bjerregård. Det er ideelt for familier med små børn.

Ideel beliggenhed kun 400 meter fra stranden

Sommerhuset er ideelt beliggende i Bjerregård i det vestlige hjørne af Danmark med en smuk udsigt over klitterne. Sommerhuset har en rigtig dejlig, lukket terrasse mod sydvest med god plads til, at de små kan rende rundt og lege, mens de voksne nyder solen og den friske havluft med en friskbrygget kop kaffe.

Feriedagen kan afsluttes med hele familien til en lækker grillmiddag, mens solen slutter dagen af med et smukt farvespil over klitterne i vest.

Komfortabel indretning og badeværelse med gulvvarme

Feriehuset er godt og hyggeligt indrettet med 3 soveværelser, badeværelse, 2 stuer samt køkken. Et værelse er med dobbeltseng, det andet værelse med 2 enkeltsenge og det sidste værelse med 1 enkeltseng. Værelserne er alle med gulvtæpper.

Badeværelset byder på gulvvarme, bruseniche, sauna og vaskemaskine. Efter en lang gåtur på stranden sikrer saunaen en god varme og en hyggelig wellness-stund.

Feriehuset har desuden en lille tv-stue og en større stue med spiseplads og brændeovn.

Ferie i Bjerregård ved Vesterhavet

Fra det hyggelige træhus kan I tage på udflugt ved Ringkøbing Fjords natur med klitlandskab og nyde den friske luft. Området er især ideelt for lystfiskere og vandsportsentusiaster.

Til shopping og restaurantbesøg kan I slå et smut forbi den lille kystby Hvide Sande og smage lækker, friskfanget fisk. Et besøg i den gamle købstad Ringkøbing kan også varmt anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Byggeår:1981

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...