Dejligt sommerhus med brændeovn og stor terrasse, tæt på havet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 269, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2096
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og velindrettet feriehus med rolig beliggenhed på stor naturgrund. Her er en dejlig lukket terrasse med plads til børn og hund. Huset er til 6 personer og ligger kun ca. 450 m fra en af Danmarks dejligste sandstrande. Alt fremstår lyst og moderne – og er den perfekte ferieramme.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og charme

Dette skønne sommerhus byder velkommen med lyse vægge, loft til kip og fritlagte bjælker, som tilsammen giver et særdeles lyst og charmerende indtryk. De udsøgte møbler i både spiseafdeling og opholdsafdeling, det velindrettede køkken og den hyggelige indbyggede brændeovn indbyder til ren afslapning, når ferien skal holdes i Danmark. Her er et godt soveværelse med en komfortabel dobbeltseng, et værelse med dobbelt sovesofa samt 2 sovepladser på den hyggelige hems.

God beliggenhed i Bjerregård

Huset ligger på en dejlig rolig naturgrund tæt på havet. Den store møblerede og helt lukkede terrasse danner en herlig tumleplads for såvel børnene som familiens hund og giver mulighed for ugeneret at nyde naturen, solen og ferien på nordsøkysten i Danmark. Den fine sandstrand nås på få minutter (ca. 450 m). Om sommeren byder udebruseren den perfekte mulighed for at skylle sand og salt fra kroppen efter en tur til stranden.

På Holmsland Klit mellem hav og fjord er der et righoldigt udbud af både seværdigheder og oplevelsestilbud. Hvad med f.eks. lystfiskeri, surfing, vandski?

Dette feriehus er det helt rigtig valg til børnefamilien, der også skal have hunden med på ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2096

D.
sagde , Højbjerg

Meget lækkert sommerhus og virkelig lækkert udeområde ved spabadet.
Hyggeligt lille sommerhus med alt hvad der er behov for.

D.
sagde , Danmark

Det var fint lidt slidt mangel på service i køkkenetSoverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2007 / 1978

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...