Velholdt sommerhus i Bjerregård med gode terrasser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 153, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2103
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et dejligt og velholdt sommerhus, beliggende i Bjerregård. Sommerhuset er omgivet af gode terrasser, så du finder altid en læfyldt plet. Huset er opdelt i 2 soveafdelinger, hver med eget badeværelse, – perfekt hvis I er 2 familier der rejser sammen.

Lej et hyggeligt og velholdt sommerhus

Dette dejlige sommerhus i Bjerregård, er den perfekte ramme om en dejlig ferie. Huset er uhyre velholdt og meget hyggeligt indrettet med flotte og komfortable møbler. Huset har plads til 8 personer i de 2 separate soveafdelinger, som også har eget badeværelse. Altså et godt valg, hvis I f.eks. er 2 familier der rejser sammen. Et badeværelse er desuden udstyret med boblebad til 2 personer og sauna til 2-3 personer. Veludstyret køkken i åben forbindelse med den hyggelige stue. Her kan du slappe af i sofaen foran fjernsynet, mens brændeovnen varmer dig, eller hygge dig med familie og venner med et spil kort og et glas rødvin. Ekstra fjernsyn med DVD i et værelse. I huset har du også gratis trådløst internet.

Smukke omgivelser i Bjerregård

Huset er omgivet af terrasser, på stort set alle sider. Her er en super dejlig lukket terrasse mod øst, perfekt når du skal indtage din morgenkaffe. Mod syd er terrassen delvist overdækket, og her er der næsten altid læ. Til aften kan du tænde op i grillen på den vestvendte terrasse og nyde en hyggelig aften i uforstyrrede omgivelser. Til de mindste er der opstillet gynge, og en stor sandkasse.

Huset udlejes ikke til ungdomsgrupperSoverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.250
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...