Feriehus i storslået natur på den danske nordsøkyst

3
icon
icon
icon

Julianevej 100 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2110
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Godt, muret feriehus med indvendig træbeklædning til 6 personer venter jer her på Julianevej 100 A. Sommerhuset har en rolig beliggenhed på en lille sidevej midt i den skønne danske natur og kun 300 meter fra Nordsøen. Feriehuset er velindrettet og ideelt, hvis du ønsker en prismæssigt fornuftig sommerhusferie mellem hav og fjord på Holmsland Klit. Det er tilladt at medbringe op til 2 hunde i sommerhuset.

Fantastisk beliggende feriehus til 6 personer

Feriehuset er godt indrettet med et stort højloftet opholdsrum, som indeholder både køkken, spiseafdeling og stue med en lille alkove, som indbyder til afslapning hygge for både børn og voksne.

I stuen står en dejlig brændeovn, som spreder varme på kølige dage. Derudover findes der TV, stereoanlæg og gratis trådløst internet i feriehuset. Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I kan benytte jer af til at holde en behagelig temperatur.

De tre gode soveværelser er indrettet med boxmadrasser (1 dobbeltseng og 2×2 enkeltsenge). Badeværelset er med bruseniche og adgang til sommerhusets dejlige sauna – perfekt til afslapning og velvære efter en lang gåtur ved Vesterhavet.

Ferie midt i den smukke natur tæt på Nordsøen

Dette hyggelige feriehus ligger roligt og ugeneret på en kuperet naturgrund på en stille sidevej, og I har fra den store lukkede terrasse udsigt til bl.a. klitterne mod havet og den enestående natur på nordsøkysten. Her er en kort travetur til den fine sandstrand (300 meter) og en god tur med hunden til indkøbsmuligheder i god dagligvarebutik.

Til familiens yngste er der både sandkasse samt gyngesativ ved sommerhuset.

En lille køretur mod nord bringer jer til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på aktiviteter for hele familien. Forsætter I turen lander I i badebyen Søndervig, som også er et besøg værd. På vejen kan det anbefales at slå et smut forbi Lyngvig Fyr, som I måske kender fra tv-serien Hvide Sande?

Det siger vores gæster om sommerhuset B2110

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und gemütlich. Wie haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, schon älteres Ferienhaus mit allem, was man braucht. Wir können es nur empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit allem, was man für die Ferien mit Hund braucht. Das Haus liegt eingebettet in einer Düne und ist durch die Sackgassenlage herrlich ruhig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...