Feriehus i storslået natur på den danske nordsøkyst

3
icon
icon
icon

Julianevej 100 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2110
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Godt, muret feriehus med indvendig træbeklædning til 6 personer. Rolig beliggenhed på en lille sidevej midt i den skønne danske natur og kun 300 m fra Nordsøen. Huset er velindrettet og ideelt, hvis du ønsker en prismæssigt fornuftig sommerhusferie mellem hav og fjord på Holmsland Klit.

Fantastisk beliggende feriehus til 6 personer

Et godt indrettet feriehus med et stort højloftet opholdsrum, som indeholder både køkken, spiseafdeling og stue med en lille alkove, som indbyder til afslapning hygge for både børn og voksne. I stuen står en dejlig brændeovn, som spreder varme på kølige dage. Derudover findes der TV, stereoanlæg og gratis trådløst internet i feriehuset. De tre gode soveværelser er indrettet med boxmadrasser (1 dobbeltseng og 2×2 enkeltsenge). Badeværelset er med bruseniche og adgang til husets dejlige sauna.

Ferie midt i den smukke natur tæt på Nordsøen

Dette hyggelige feriehus ligger roligt og ugeneret på en kuperet klitgrund på en stille sidevej og man har fra den store lukkede terrasse udsigt til bl.a. klitterne mod havet og den enestående natur på nordsøkysten. Her er en kort travetur til den fine sandstrand (300 m) og en god tur med hunden (tilladt) til indkøbsmuligheder i god dagligvarebutik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2110

D.
sagde , Silkeborg

Besøgte området i slut marts/start april og under corona så mange ting var lukket og slet ikke som "normalt". MEN… Hyggeligt sommerhus som bestemt kan anbefales. Tæt på Vesterhavet med super fin sandstrand. Kunne snildt komme ugen i 3-4 dage henover sommeren. Til en uges ophold savnede vi lidt aktiviteter men tænker at det havde været der hvis ikke vi havde været ramt af corona.

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus – sådan et jeg gerne selv ville eje;-)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...