Hyggeligt sommerhus på vestkysten i den danske natur

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 102A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2111
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Hold en dejlige ferie i et velholdt, hyggeligt, muret sommerhus (indvendig træbeklædt). God og rolig beliggenhed på en lille sidevej. God indretning med komfortable møbler, sauna, brændeovn og TV m. parabol, stereoanlæg og gratis trådløst internet.

Velholdt sommerhus med god indretning

Det store centrale rum i dette sommerhus rummer et godt køkken med spiseafdeling og god komfortabel opholdsafdeling. De træbeklædte vægge og loft til kip giver en god fornemmelse af rummelighed, og den moderne, smagfulde møblering øger nydelsen af den afslappende ferie. Her er en mindre alkove, som indbyder til en afstressende stund for både voksne og børn. Tre gode soveværelser giver plads til 6 personer. Fra husets badeværelse med bruserniche og gulvvarme er der adgang til en dejlig sauna.

Afslapning i sommerhus ved Vestkysten

Husets rolige beliggenhed på en kuperet klitgrund på en lille sidevej midt i den storslåede natur på Vestkysten sikrer en ugeneret oplevelse af fred og ro på ferien. På den lukkede og møblerede terrasse er der god tumleplads til både børn og hund, og fra huset er der kun få minutters gang til stranden (ca. 300m).

Det siger vores gæster om sommerhuset B2111

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt sommerhus med en god placering da det ligger for enden af en vej så der er fred og ro. En lille gå tur så er vi ved vandet.

D.
sagde , Danmark

Det er så hyggeligt et feriehus, at vi meget gerne vil bruge det igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...