Dejligt feriehus med brændeovn, kun 200 m fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 361, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2113
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra det altid fascinerende Vesterhav finder I dette hyggelige feriehus på Bjerregårdsvej 361 – midt i det populære feriehusområde i Bjerregård og ikke langt fra det fredede hedeområde. Feriehuset ligger i et roligt område, er til 6 personer og perfekt til en hyggelig familieferie. En dejlig lukket terrasse mod sydøst og en overdækket terrasse er absolut nævneværdige.

Nyd naturen i al slags vejr – foran brændeovnen

Igennem de store vinduer mod syd og vest fornemmer man hele tiden klitlandskabet og roen – også på de køligere dage, hvor det hyggelige indrettede opholdsrum med kombineret stue og spisestue lægger op til familiehygge foran brændeovnen – måske med en god film på Blue Ray afspilleren eller en familiedyst på Playstation 4, så husk endelig jeres spil.

Feriehuset er løbende renoveret og fremstår fint og hyggeligt – med et veludrustet, lidt mindre køkken med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine og med et fint badeværelse, selvfølgelig med gulvvarme. Her er alt, hvad I har brug for, bl.a. en vaskemaskine, som især for småbørnsfamilien gør feriepakningen lidt lettere.

De 3 soverum har alle en dobbeltseng, og fra det ene soveværelse er der indgang til sommerhusets sauna.

Nyd Vesterhavet, den friske luft og solnedgangene fra terrasserne

Her på Bjerregårdsvej 361 er der plads til det perfekte terrasseliv. Den lukkede terrasse sørger for læ i det sydøstlige hjørne – og den overdækkede del mod vest forlænger udetiden og er den perfekte ramme for en dejlig veltilberedt grillmiddag sidst på dagen. Her kan I nyde solnedgangen over klitterne – se solen farve himlen orangerød og lytte til Vesterhavets beroligende brusen. Rent velvære og balsam for krop og sjæl.

I kan også vælge at nyde solnedgangen fra stranden, som kun ligger 200 meter fra feriehuset. Tag kaffen med og slut dagen af med picnic i vandkanten eller på toppen af en klit.

Bjerregård – natur og afslapning mellem hav og fjord

Det populære feriehusområde Bjerregård byder på masser af natur og afslapning. Udover købmand og legeplads til de mindste, finder I gode cykelstier, igennem uspoleret natur og sommerhusområder, skønt beliggende lige bag klitterne og væk fra vejen. Med cykelstierne besøger I nemt de omkringliggende seværdigheder, så som Bork Havn Vikingehavn, Bork Legeland, Bork Havn Vikingegolf – eller bare nyder stemningen på havnen i Bork.

Hvide Sande, Danmarks vestligste fiskeriby, er altid en oplevelse. Her kan man besøge f.eks. en fiskeriauktion, Fiskeriets hus eller bare nyde en kop kaffe på havnen. Mulighederne er mange.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2113

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine wunderbare Woche in diesem Ferienhaus. Der Kamin heizt sehr gut und insgesamt ist das Haus sehr großzügig. Wir hatten viel Platz. Die geschlossene Terrasse war super für meinen Kleinen, kein abhauen ☺️
Die Nähe zum Strand ist sehr gut, aber auch zum Købmand ist man schnell hingelaufen. Alles ist freundlich eingerichtet.
Wir kommen definitiv wieder!♥️

DE
D.
sagde , Deutschland

Für einen Luxusfreien Aufenthalt ohne Schnickschnack zu empfehlen. Große Erholungsmöglichkeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet einen entspannten und erholsamen Urlaub an.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.580
Renoveret / Byggeår:2016 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...