Strandnært sommerhus i Bjerregård med brændeovn og udebruser

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 301, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2115
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I hjertet af Bjerregård finder I dette skønne 6-personers sommerhus på Bjerregårdsvej 301. Med 3 soveværelser, en hyggelig stue og 2 terrasser danner dette sommerhus rammerne for en dejlig ferie i det vestjyske. Fra sommerhuset er der 400 meter til stranden, hvor børnene kan bygge sandslotte eller I kan gå en tur med hunden. Efter en god dag på stranden kan I vaske jer under udebruseren og derefter hygge jer i stuen med varmen fra brændeovnen.

Lys og hyggelig stue med brændeovn

Det skønne sommerhus på 74 m2 er renoveret i 2020. I feriehuset finder I både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser (50L), vaskemaskine og tørretumbler. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, så kokken kan lave mad i familiens selskab. I stuen kan I varme jer ved brændeovnen, mens I nyder udsigten til klitterne.

Med 3 soveværelser er der rigeligt med plads til hele familien. På alle værelser finder I dobbeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn og samle energi til morgendagens aktiviteter.

På badeværelset er der gulvvarme, og i alrummet er der en energivenlig varmepumpe, så temperaturen kan holdes behagelig.    

2 lukkede terrasser og udebruser

Dagens første solstråler kan nydes med en kop kaffe på den lukkede østvendte terrasse. På vestsiden af huset finder I også en lukket terrasse, hvor I kan nyde et lækkert grillmåltid i aftensolen.

Har I fået varmen efter en frisk gåtur i det lune sommervejr, kan I vaske jer under udebruseren eller skylle fødderne for sand efter en tur til stranden, som ligger 400 meter fra sommerhuset. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

Feriehuset ligger på en skøn naturgrund i Bjerregård, hvor børnene kan gynge på gyngen, imens der spilles kort på terrassen.

Den lokale købmand ligger 1 kilometer væk, hvor I kan hente nybagt brød til morgenmaden. Kører I en tur mod nord, kommer I til Hvide sande, hvor I blandt andet kan besøge de spændende butikker, tage på fiskeauktion eller hygge jer på en café.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.371
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...