Dejligt sommerhus med skønne terrasser tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 259, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2141
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det populære feriehusområde i Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus, kun få hundrede meter fra det brusende Vesterhav og tæt på købmand og legeplads. Feriehuset er totalrenoveret i 2017 og 2020 – og fremstår flot og moderne. Det er perfekt til en hyggelig familieferie, og her kan I også få lov at tage familiens hund med.

Flot indretning og brændeovnshygge

Det hyggelige 6 personers-træferiehus på Bjerregårdsvej 259 er flot og moderne indrettet med lyse vægge og lofter samt behagelige møbler. Det store åbne køkken- og stueområde er sommerhusets hjerte – og her kan alle være med i fællesskabet.

Slap af i sofaen med en god bog – eller hyg jer med et familiespil foran den knitrende ild i brændeovnen. Medbring gerne jeres computere og iPad’s hjemmefra, da feriehuset har en hurtig og stabil internetforbindelse.

I alle værelser og opholdsrum er der flotte og praktiske træ-laminat-gulve. På badeværelset finder I både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør feriepakningen lettere. Der er ikke kun gulvvarme på badeværelset, men også i den praktiske entré, så her kan både jakker og fodtøj blive dejlig tørt efter en lang dag i naturen.

Flere skønne terrasser og stort, lukket legeområde

Rundt om feriehuset finder I flere skønne terrasser. Servér morgenkaffen på den østvendte terrasse, og nyd morgensolen over fjorden.

Slap af på den store lukkede terrasse mod nordvest. Her kan I uden bekymring lade børnene og hundene lege frit, mens I slapper af i liggestolene. Her er et stort legeområde med sandkasse, gynger og rutsjebane, som alle børn vil elske.

Nyd en lækker, veltilberedt grillmiddag, imens solen farver himlen orangerød over klitterne. Fra stuen er der adgang til en stor, overdækket del af den lukkede terrasse, hvor I kan sidde og nyde den friske luft og naturen, hvis vejret ikke helt er til udetid.

Oplev Vesterhavet og klitlandskabet på Holmsland Klit

Området på Holmsland Klit er perfekt til ferie og afslapning. Fra jeres ferieadresse er der kun 400 meter til den brede hvide sandstrand, som hver dag indbyder til skønne spadsereture og leg i vandkanten.

Tag på cykeltur i klitlandskabet, og nyd naturen på nærmeste hold. Lige bag klitterne og væk fra vejen finder I gode cykelstier, som bugter sig igennem området.

Naturligvis skal I besøge Hvide Sande og opleve stemningen i fiskeribyen, som både har masser af gode oplevelser, butikker og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2141

D.
sagde , Danmark

Dejligt /fint og funktioneltSoverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...