Charmerende sommerhus tæt på stranden

4
2428
Bjerregårdsvej 259, Bjerregård - Søg på husnr. B2141

I det skønne ferieland i Bjerregård finder I denne charmerende træhytte, som er totalrenoveret i 2017. Feriehuset er perfekt til en hyggelig ferie med jeres nærmeste. Huset er flot indrettet, ligger både tæt på stranden og den lille, lokale købmand, og har desuden også plads til jeres sidste, men vigtige familiemedlemmer, hundene.

Indrettet med stil – og en ekstra bonus

Det hyggelige 6 personers træhus på Bjerregårdsvej 259 er flot og moderne indrettet med lækker møblering og lyse vægge og lofter. Det store åbne køkken- og stueområde giver mulighed for, at hele familien kan samles om madlavningen og rigtig nyde hinandens selskab.

Sæt jer godt til rette i en af de lækre sofaer eller lænestole, smæk benene op og nyd fridagene. I kan også uden bekymringer medbringe jeres computere og iPad’s hjemmefra, da huset har en hurtig og stabil internetforbindelse, hvor mange enheder kan kobles på samtidig.

Blot en gåtur fra den smukke, hvide sandstrand

Der er ikke blot mulighed for at slikke sol på den hyggelige terrasse, men også stranden ligger kun en ganske kort tur fra huset. Her kan både børnene og hundene få fri leg i sandet, mens I går en tur langs vandkanten og nyder solen og den smukke, unikke natur.

Omend I har brug for lækkert, nybagt brød til morgenbordet eller kød til grillen, er der rig mulighed for at skaffe alt, hvad I har brug for, hos den lokale købmand i Bjerregård. Købmanden kan nås til fods, og her finder I alt, hvad I skal bruge – og måske endda lidt ekstra hygge til en aften på sofaen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...