Stort og flot sommerhus med aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 225, Bjerregård - Søg på husnr. B2153

Flot og velindrettet luksus sommerhus med stor lukket terrasse. Huset har en god og rolig beliggenhed for enden af en lille stikvej og ikke langt fra stranden. Huset er smagfuldt indrettet med store lyse luftige rum og udstyret med aktivitetsrum med bl.a billard og Nintendo Wii.

Attraktivt sommerhus med aktivitetsrum

Et førsteklasses flot og stort sommerhus med masser af plads og komfort. Huset har et dejligt aktivitetsrum med billard, dart, Nintendo Wii og Playstation 2. Her er plads til 6 personer i 3 soveværelser, – alle med dobbeltsenge. Her er 2 badeværelser med gulvvarme, det største har et flot 2 personers boblebad samt adgang til husets sauna. Stuen er stor og rummelig, smagfuldt møbleret og står i åben forbindelse med det flotte køkken, som har opvaskemaskine og stort “amerikaner” køleskab med fryser. Huset har gratis trådløst internet.

Rolig beliggenhed

Huset er roligt beliggende for enden af en lille stikvej, kun få hundrede meter fra stranden. Her er en fin lukket terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Til de mindste er der opsat gynger og sandkasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:154 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...