Hyggeligt sommerhus med plads til op til 6 personer i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Rauhesvej 21, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2156
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et lyst og venligt sommerhus på en god naturgrund og med en kæmpestor lukket terrasse. Ideelt til familie med børn og/eller hund. Feriehuset har en dejlig udestue, hvor du kan nyde solens stråler året rundt. Indenfor finder du bl.a. et stort dejligt badeværelse med sauna og spabad.

Dejligt sommerhus med sauna og spa

Det praktisk indrettede køkken er åbent ind til stuen, så du kan være i dialog med sofagruppen, hvis nogle slapper af eller ser TV der imens. Brændeovnen i hjørnet spreder varme og hygge til både køkken, stue og udestue. Den lyse og let maritime indretning giver en dejlig feriestemning og forbinder rummene fint.

Det store badeværelse med spa og sauna har gulvvarme, så her er altid behageligt at opholde sig. Der er også vaskemaskine og energibesparende varmepumpe i feriehuset. I de tre soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge – kan du slappe af og blive udhvilet i den friske vesterhavsluft.

Strandnært og lukket terrasse

Rauhesvej 21 ligger på den dejlig stor naturgrund, kun 500 m fra Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand. Området omkring sommerhuset er helt lukket, og skaber et hyggeligt gårdhavemiljø, hvor du trygt kan lade børn eller hund opholde sig. Et stykke af terrassen er overdækket, så du behøver ikke at holde dig inde på grund af lidt støvregn eller blæst. På terrassen finder du naturligvis også havemøbler, solvogne og en grill, så I kan udnytte den i både dag- og aftentimerne. Til de mindste er der en fin, integreret sandkasse, og udenfor afskærmningen et klatre/gyngestativ.

Ferie i Bjerregård

Med kun 500 meter til Vesterhavet, sandstranden og tæt på Eventyrskoven har I alle muligheder for at nyde den vestjyske natur. Der er skønne gåture, en dukkert i havet, et net af cykelstier i den smukke natur og hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord at boltre sig i. Har du øje for naturoplevelser, er her mulighed for at opleve noget helt unikt. Er du til vandsport, vil du også kunne finde alt fra lystfiskeri til kano og forskellige former for surfing i området imellem Nymindegab og Hvide Sande.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2156

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und gemütlich eingerichtet. Es ist alles vorhanden um einen wunderschönen Urlaub zu verbringen. Besonders gut fanden wir den Wintergarten für kältere Tage. Da das Grundstück komplett eingezäunt ist, eignet es sich sehr gut für kleine Kinder oder Hundebesitzer. Der Weg zum Strand ist recht kurz

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und liebevoll im modern nordischen Style eingerichtet.
Das Haus ist mit allem ausgestattet was man benötigt.Die Terrasse ist rundum geschlossen und verfügt über genügend z.T.überdachte Sitzgelegenheiten.Der Wintergarten lädt zum Verweilen ein und die Sauna bietet genügend Platz für zwei Personen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe mich sehr wohl gefühlt. Ich werde dieses Haus wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...