Godt sommerhus med lukket terrasse, hund velkommen

3
icon
icon
icon

Rauhesvej 21, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2156
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus beliggende på en god naturgrund og med en kæmpestor lukket terrasse. Ideelt til familier med børn og/eller hund. Huset har en skøn udestue, hvor du nye solens stråler året rundt. Indenfor finder du bl.a. et stort dejligt badeværelse med sauna og spabad.

Stor lukket terrasse – ideelt til ferie med hunde

Området omkring huset er helt lukket af og skaber et hyggeligt gårdhavemiljø, hvor du trygt kan lade børn og hund(e) løbe frit omkring. På terrassen finder du naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Til de mindste er der en fin, integreret sandkasse. Huset ligger på den dejlig stor naturgrund kun 500 m fra stranden.

Dejligt sommerhus med sauna og spa

Huset renoveret i 2017, bl.a. med nyt køkken. Der er plads til 6 personer og huset er godt indrettet med 3 soveværelser, stue, køkken, badeværelse og en udestue. De 3 soveværelser har alle gulvtæppe og trævægge og trælofter. Et værelse har dobbeltseng og de 2 øvrige har begge 2 enkeltsenge. Badeværelset har en bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine, en hjørnespa og indgang til sauna. Stuen er hyggelig, der er brændeovn, fladskærm og DVD. Fra stuen er der adgang til udestuen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2156

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus. God indretning. Skøn terrasse som vender perfekt i forhold til solen. Skønt sted at have hund med, da det der i det indhegnede er græs.

D.
sagde , Danmark

Egner sig godt til familie med børn (små som voksne) samt hund. Godt indrettet også til regnfulde dage hvor 'havestue' er stor fordel. God indhegning til at lukke hun ud iSoverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1990

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...