Dejligt sommerhus i roligt sommerhusområde 250m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 299, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2159
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt feriehus beliggende på en rolig klitgrund, meget tæt på stranden. Her er to skønne terrasser, heraf en er helt lukket. Hyggeligt og funktionelt indrettet hus til 4 personer med bl.a. brændeovn, sauna og energibesparende varmepumpe/aircondition.

Klassisk velholdt feriehus med aircondition

Dette velbeliggende feriehus er godt indrettet med et åbent køkken, spiseafdeling og to hyggelige opholdsstuer med komfortable lædermøbler, der understreger den afslappede atmosfære. Her kan hele familien samles til hygge i sofaen eller brætspil omkring spisebordet. Rummet kan holdes behageligt ved at gøre brug af den energibesparende varmepumpe, mens brændeovnen både spreder varme og hygge på en kold efterårsdag. Fra stuen har I adgang til en helt lukket terrasse, hvor familiens firebenende venner kan tulle rundt.

Efter en lang gåtur ved stranden, er der intet bedre end at få slappet helt af – her er saunaen helt fantastisk. Her kan I komme helt ned i gear og glemme hverdagen for en stund. Nyd ferien og sov så længe, I kan! Til formålet venter feriehusets tre soveværelser, der alle er indrettet med behagelige senge. Det store værelse har en dobbeltseng, 140×200, mens de andre to er indrettet med en enkeltmandsseng. På alle værelser er der indbygget skabe med mulighed for opbevaring.

Tæt på stranden og lukket terrasse

Med kun 250 m til stranden og med den storslåede natur mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er dette feriehus med sin dejlige beliggenhed et oplagt valg for familier eller vennepar, som sætter pris på både fred og ro. På de skønne terrasser kan I nyde solskinstimerne, mens her også er mulighed for hyggelige grillaftener i den friske, salte nordsøluft.

Gode udflugtsmuligheder

Den korte afstand til byerne i området – Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing – gør at tilbuddene om aktiviteter og oplevelser nærmest er uudtømmelige. Vestkysten byder blandt andet på surfing, vandskiløb, lystfiskeri, restaurantbesøg eller blot slentreture på havnen med en stor is eller lidt shopping.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2159

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich hier um ein gemütlich, sauberes und zweckmäßig eingerichtetes Ferienhaus. Es ist alles vorhanden was man für einen schönen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres, aber gepflegtes Ferienhaus. Von den Besitzern mit liebe zum Detail ausgestattet. Sehr schön für Hundebesitzer ist die geschlossene Terrasse. Die energiesparende Wärmepumpe rundet das Gesamtbild ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Ferienhaus mit allem was man braucht. Die überdachte und windgeschützte Terrasse ist klasse. Eine schöne Saune mit ausreichend Platz rundet diese Haus ab. Kurzer Fußweg zum Meer sowie zum Bäcker/Kaufmann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.600
Renoveret / Byggeår:1986 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...