6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om at have Vesterhavet lige udenfor døren på din ferie i Danmark? Så er dette hyggelige og velindrettede bjælkehus det helt rigtige valg. Fra feriehuset er der blot 50 meter til Vesterhavet, hvilket gør det nemt at tage en frisk dukkert og hurtigt komme tilbage i husets varme sauna. Her er der plads til 6 personer, som fordeles i 3 gode soverum med henholdsvis en dobbeltseng, 2 enkeltsenge og en køjeseng.

Traditionelt og charmerende bjælkehus med sauna

Dette rustikke og charmerende bjælkehus har et godt udstyret køkken og en stor velmøbleret stue med trævægge, der giver en ualmindelig god atmosfære af feriehygge. Her er både brændeovn, TV, DVD og stereoanlæg til at understrege den afslappede feriestemning. Det trådløse internet kan naturligvis benyttes gratis. Efter dagens oplevelser er det en fornøjelse at stresse af i husets sauna eventuelt efter en frisk dukkert ved Vesterhavet. Husets badeværelse er samtidig med gulvvarme, så jeres fødder holdes varme om morgenen.
Slå jer ned i de komfortable møbler og nyd en hyggelig aften med spil, popcorn og samvær. Tænd eventuelt op i brændeovnen og nyd dens varme og knitrende flammer.

Feriehuset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I altid har rent og tørt tøj på ferien. Derudover kan I også lade opvaskemaskinen klare opvasken efter ethvert måltid.

Feriehus med lukket terrasse og leg for de små

Feriehuset er beliggende på en fllot naturgrund og har et stort flisebelagt terrasseareal, hvoraf en stor del er overdækket og helt lukket. Her finder I naturligvis gode havemøbler og liggestole, hvorfra I kan nyde naturen og bølgebruset fra Vesterhavet. For at nå den dejlige sandstrand skal I blot gå over klitten og derefter nyde trave- eller badeturen. Den lukkede terrasse gør, at I med ro og mag kan lade børnene løbe frit, imens I nyder solen fra liggestolen. Ved huset er der også et gyngestativ med rutsjebane, hvor de små kan lege og have det sjovt. Find grillen frem om aftenen og lav en lækker middag herpå, dette er til stor glæde for både store og små.

Tag på en afslappende ferie ved Vesterhavet i Danmark

Er den daglige strandtur ikke nok, ligger dette feriehus på den attraktive Holmsland Klit med hovedbyen Hvide Sande godt placeret med henblik på aktiviteter og oplevelsesmuligheder. Prøv f.eks. at købe en fisk fra kutteren på havnen, eller tag en strøgtur mellem de mange butikker og restauranter i byen og lad jer friste af en sejltur på hav eller fjord. I finder den lokale købmand i Bjerregård blot 1,4 km fra sommerhuset, så I altid har nemt ved at hente det, som I lige har lyst til.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2160

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem, dem Alter entsprechend, guten Zustand. Wir haben uns sehr wohlgefühlt un sind am überlegen evtl. für nächstes Jahr wieder diesen Haus zu buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr nah am Strand gelegenes Ferienhaus, welches einen rustikalen Charme hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, rustikales Holzhaus direkt und wunderschön an der Düne gelegen. Mit überdachter, gemütliche Terrasse und vielen Fenstern mit super rundum Blick. Wir waren mit 2 Erwachsenen und 3 Kindern dort. Wäre aber auch sicher mit 4 Kindern möglich. Die Küche ist gut ausgestatt, das Bad ist klein aber sauber und es ist alles vorhanfen. Abstellraum mit Waschmaschine machte es uns möglich die Wäsche bei schlechtem Wetter drinnen zu trocknen. Die Sauna kann zwar nur von 3 Personen gleichzeitig genutzt werden, sie war aber innerhalb von 10 Min perfekt heiß. Fazit: Wir kommen ganz sich wieder in dieses Haus zurück.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...