Feriehus med spa på dejlige naturgrund ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 229, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2162
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt feriehus med fredelig beliggenhed på en kuperet grund. Huset ligger for enden af en blind vej og har en hyggelig indretning og en stor møbleret, delvis overdækket terrasse. Her er både brændeovn, spa, sauna og gratis trådløst internet.

Dejlige feriehus med spa og sauna

Velholdt og hyggeligt indrettet feriehus, hvor det lyse og funktionelle køkken er i åben forbindelse med stuen. Det træbeklædte loft til kip giver en rigtig god rummelighed. Her er både en god spiseafdeling og opholdsafdeling, hvor brændeovnen sammen med TV og radio indbyder til ren afslapning på ferien. Huset har et 2-personers spabad og en afstressende sauna. Der er plads til 6 personer i 3 gode soveværelser, hvor af 2 er med dobbeltsenge og 2 med to enkeltsenge.

Skøn beliggenhed på naturgrund tæt på Vesterhavet

Feriehuset har en stor ugeneret, møbleret og delvist overdækket terrasse. Det helt oplagte sted at nyde solen, den friske havluft og den storslåede natur i på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. På toppen af en klit på den fine naturgrund findes en mindre træterrasse med en dejlig udsigt til klitterne og landskabet. For de mindste feriegæster er der både gynger og sandkasse at fornøje sig med.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2162

D.
sagde , Danmark

Velholdt og meget rent sommerhus med rigtig god og ugenert beliggenhed tæt på strand og købmand. Fin legeplads til ungerne. Fine terrasser med god læ. God service fra EsmarkSoverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1997 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...